Ontdek waarom Teachable goed is, maar Thinkific beter!

Twee populaire online learning platformen zijn Teachable en Thinkific. De laatste tijd krijg ik heel veel de vraag: "Elke, wat is het verschil tussen Teachable en Thinkific?".

Er zijn heel wat verschillen, maar ik focus me op de meest belangrijke zaken die je in het achterhoofd moet houden als je een impactvol online learning platform wil. Ontdek er meer over in mijn artikel.

RECEPT: Hoe maak je limonade van je citroenen?

Top! Jij wil een online learning platform! Maar niet zomaar ééntje! Eéntje dat... knalt! Vol waarde. Met impact. Eéntje dat zichzelf verkoopt. Dit kan perfect als je een goed plan van aanpak hebt.

Om te beginnen moet je eerst helder hebben wat je anderen gaat leren. Vergelijk je impactvol online learning platform dus met... je limonade. Je passie, talent en expertise... dat zijn je citroenen.

Drie dingen die je best onthoudt wanneer je je online training uitschrijft.

Wanneer je de content van je online training gaat creëren, zorg er dan voor dat je content IMPACT heeft. Je wil toch dat je deelnemer leert wat jij wil dat die leert? En daarna terug komt voor meer? En ook nog eens gaat rond vertellen hoe jouw online training zijn of haar leven heeft veranderd?

Hou dan steeds de volgende 3 dingen in het achterhoofd wanneer je je content creëert.
LEER. AMUSEER. INSPIREER.

Bied Bancontact en Ideal aan met Thinkific! En dit zonder dat het veel geld kost.

Voor amper $ 9 / maand kan je Bancontact en Ideal integreren op Thinkific!

Met het Shopify Lite plan gebruik je enkel de check-out van Shopify (reden dat de prijs lager is). En meer heb je niet nodig als je Thinkific hebt aangezien je al je pages in Thinkific bouwt. Via het Shopify Lite plan creëer je dus de URL betaallink van je cursus. En die zet je achter de knoppen van je course pages. Als er iemand je cursus aankoopt, gebeurt daarna alles automatisch gezien de integratie met Thinkific en Shopify. Handig toch!?

Benieuwd? Klik dan hieronder.

Hoe creëer je een impactvolle online training?

Hoe meer impact je online training heeft, hoe gelukkiger je deelnemer is... En... hoe gelukkiger jij zal zijn! (want gelukkige klanten keren terug voor meer)

Maar hoe creëer je een impactvolle online training? Wel, door je deelnemers bij de les te houden. Letterlijk èn figuurlijk ;) Dat doe je door tonnen variatie te voorzien. Benieuwd? Lees het artikel en download ons booklet.

Waarom je niet meer kan achter blijven met een online learning platform. The time is now!

Verandering hits us tegen 250km/uur. En dat is uiteraard niets nieuw. Wil je de uitdagingen van morgen aan kunnen, dan kan je maar beter niet van gisteren zijn ;)

Wat kan je aanbieden in je online learning platform om een onweerstaanbaar aanbod te creëren?

The sky is the limit! Get inspired. En laat je business groeien.

Hoe bouw je een online learning platform zonder dat het veel geld kost?

Met de gratis Thinkific account kan dit! Ontdek hier alle voordelen.
Bekijk mijn IGTV video en download de vergelijking van de verschillende Thinkific accounts.

Op zoek naar een geweldig alternatief voor Teachable?

Thinkific is het antwoord. Lees het artikel en ontdek waarom. Bovendien leer je hoe je in amper 6 stappen je online learning platform kan opzetten in Thinkific. Inclusief download van de Quickstart Guide.

Hoe bouw je in 5 stappen de basis van je online training?

Volg de 5 stappen.
En download het booklet.

Blijf je graag up-to-date?

Wil je graag al mijn waardevolle tips & tricks in je inbox? Als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe acties, freebies, online trainingen,...? Klik hieronder en schrijf je in op mijn mailing.

✌🏻 I promise not to spam you!

Ik ben Thinkific Partner.

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! Bovendien koppel je gratis met Shopify Lite. Voor amper $ 9 / maand kan je via Shopify Lite je klanten laten betalen met Ideal en Bancontact. Geen Zapier nodig! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.