Lanceer een bètaversie van je online training

Bij een bètaversie focus je voornamelijk op de inhoud, minder op de vorm en al zeker niet op de details. Het is de ideale manier om klein & simpel te starten, snel te leren en hard te groeien.

Benieuwd naar meer? Klik hieronder 👇🏻 en lees het artikel. Je kan ook mijn 7-stappenplan downloaden.

Next-level met Plug & Pay en Thinkific

Als je next-level wil gaan met je online trainingen, het neusje van de zalm wil, dè ultieme klantbeleving wil, dan moet je kiezen voor het topduo Plug & Pay als betaalpagina en Thinkific als leerplatform. Ik ben ongelooflijk grote fan van beide tools en ik kan het op basis van mijn eigen ervaring iedereen aanraden.

Benieuwd naar meer? Klik hieronder 👇🏻 en lees het artikel. Je vindt ook een vergelijking met Shopify Lite als betaalpagina (in combinatie met Thinkific).

🎙 Luister je liever? Speel dan het audio bestand af.

Hoe maak je impact met je online training?

Of anders gezegd: wat moet je doen zodat je deelnemer je online training doorloopt? Hoe zorg je ervoor dat je deelnemer leert wat jij wil dat die leert? 🧐

Een waardevolle online training creëren, dat gaat voor jou, als expert, een fluitje van een cent zijn. 💪🏻 Je hoofd zit boordevol waarde in de vorm van kennis, expertise, ervaring, client cases, verhalen,...

Maar hoe krijg je die waarde uit je hoofd in je online training? Hoe begin je hieraan?

Klik hieronder en lees het artikel.

🎙 Luister je liever? Speel dan het audio bestand af.

Hoe haal je het maximum uit je online training?

Je wil een succesvolle online training maar je weet niet waar te starten. 🤷🏼‍♀

I feel you. Er zijn zoveel mogelijkheden. Zoveel zaken die meespelen. Goed voor een chronisch gevoel aan overwhelm. 😩 En daarnaast is de online wereld overspoeld met online trainingen.

Hoe doe je dat dan? Klik hieronder en lees het artikel.

Hoe schrijf je dè perfecte sales page in Thinkific?

Een belangrijk onderdeel van een impactvol online learning platform is dè perfecte sales page. Eéntje die zich vanzelf verkoopt dus!

Daar hoort een strategie bij. Er zijn drie belangrijke elementen waar je rekening mee moet houden. Lees er meer over.

Zit de wereld op mijn online training te wachten?

Ik moet er geen tekening bij maken. De online learning business is booming. Steeds meer en meer rijzen online trainingen als paddestoelen uit de grond. En ook deze vraag rijst… is de online learning markt nog niet verzadigd? Of geraakt die binnenkort verzadigd? Is het wel een goed idee om met een online training te komen als mijn conculega’s hier al succesvol mee bezig zijn?

Is er nog plaats voor mijn online training?
Zit de wereld op mijn online training te wachten?

Hoe creëer je impact met je online training?

Een doordacht plan van aanpak is je bondgenoot!

Top! Jij wil een online training! Maar niet zomaar ééntje! Eéntje dat... knalt! Vol waarde. Met impact. Eéntje dat zichzelf verkoopt. Dit kan perfect als je een goed plan van aanpak hebt.

Om te beginnen moet je eerst helder hebben wat je anderen gaat leren. Vergelijk je impactvolle online training dus met... je limonade. Je passie, talent en expertise... dat zijn je citroenen. Maar er is meer...

Ontdek waarom Teachable goed is, maar Thinkific beter!

Twee populaire online learning platformen zijn Teachable en Thinkific. De laatste tijd krijg ik heel veel de vraag: "Elke, wat is het verschil tussen Teachable en Thinkific?".

Er zijn heel wat verschillen, maar ik focus me op de meest belangrijke zaken die je in het achterhoofd moet houden als je een impactvol online learning platform wil. Ontdek er meer over in mijn artikel.

Drie dingen die je best onthoudt wanneer je je online training uitschrijft.

Wanneer je de content van je online training gaat creëren, zorg er dan voor dat je content IMPACT heeft. Je wil toch dat je deelnemer leert wat jij wil dat die leert? En daarna terug komt voor meer? En ook nog eens gaat rond vertellen hoe jouw online training zijn of haar leven heeft veranderd?

Hou dan steeds de volgende 3 dingen in het achterhoofd wanneer je je content creëert.
LEER. AMUSEER. INSPIREER.

Het kan met Thinkific!

Bancontact en Ideal aanbieden zonder dat het veel geld kost?

Voor amper $ 9 / maand kan je Bancontact en Ideal integreren op Thinkific!

Met het Shopify Lite plan gebruik je enkel de check-out van Shopify (reden dat de prijs lager is). En meer heb je niet nodig als je Thinkific hebt aangezien je al je pages in Thinkific bouwt. Via het Shopify Lite plan creëer je dus de URL betaallink van je cursus. En die zet je achter de knoppen van je course pages. Als er iemand je cursus aankoopt, gebeurt daarna alles automatisch gezien de integratie met Thinkific en Shopify. Handig toch!?

Benieuwd? Klik dan hieronder.

Hoe creëer je een impactvolle online training?

Hoe meer impact je online training heeft, hoe gelukkiger je deelnemer is... En... hoe gelukkiger jij zal zijn! (want gelukkige klanten keren terug voor meer)

Maar hoe creëer je een impactvolle online training? Wel, door je deelnemers bij de les te houden. Letterlijk èn figuurlijk ;) Dat doe je door tonnen variatie te voorzien. Benieuwd? Lees het artikel en download ons booklet.

Waarom je niet meer kan achterblijven met een online training.

The time is now!

Verandering hits us tegen 250km/uur. En dat is uiteraard niets nieuw. Wil je de uitdagingen van morgen aan kunnen, dan kan je maar beter niet van gisteren zijn ;)

Creëer een onweerstaanbare online training

Hoe? The sky is the limit! Get inspired. En laat je business groeien.

Het kan met Thinkific!

Een online training zonder dat het veel geld kost?

Met de gratis Thinkific account kan dit! Ontdek hier alle voordelen.
Bekijk mijn IGTV video en download de vergelijking van de verschillende Thinkific accounts.

Op zoek naar een geweldig alternatief voor Teachable?

Thinkific is het antwoord. Lees het artikel en ontdek waarom. Bovendien leer je hoe je in amper 6 stappen je online learning platform kan opzetten in Thinkific. Inclusief download van de Quickstart Guide.

In 5 stappen de basis leggen van je online training

Volg de 5 stappen.
En download het booklet.

Blijf je graag up-to-date?

Wil je graag al mijn waardevolle tips & tricks in je inbox? Als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe acties, freebies, online trainingen,...? Klik hieronder en schrijf je in op mijn mailing.

✌🏻 I promise not to spam you!

I love Thinkific

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! Bovendien koppel je gratis met Shopify Lite. Voor amper $ 9 / maand kan je via Shopify Lite je klanten laten betalen met Ideal en Bancontact. Geen Zapier nodig! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.