Hoe kan ik helpen?

Op verschillende manieren. Maar... steeds op maat van jou.

 • Voor de doe-het-zelver.

  Ontdek onze online academy en ga zelf aan de slag. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - stapsgewijs - en met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Of misschien is de Thinkific Succes Kit wel iets voor jou? Ik neem alle technische shizzle uit jouw handen en begeleid je vervolgens stap-voor-stap aan de hand van een online training hoe je je content schrijft.

 • Coaching trajecten.

  Een impactvol online learning platform, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. Zo bestaat de Thinkific Succes Kit ook mèt coaching. Wil je iets op maat? Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn coaching trajecten.

 • Een kant-en-klaar online platform?

  Geen tijd om zelf te starten met een online learning platform? Of het is gewoon je talent niet? Ik kan je helpen van A tot Z. Ik denk met je mee, zet alles op, laad je content op en zet alles live. Steeds met begeleiding om het daarna zelf over te nemen.

Hoe kan ik je helpen? Part I

 • Voor de doe-het-zelver.

ONLINE PROGRAMMA.

Ontdek mijn online programma en ga zelf aan de slag. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Inclusief een WAUW home page en course page.

BLIJF UP-TO-DATE.

Wil je up-to-date blijven van al mijn nieuwtjes? Schrijf je dan in op mijn mailing.

TIPS & TRICKS.

Ik post regelmatig nieuwe blogs boordevol tips & tricks alsook handige downloads. Klik hieronder & get started. 


ONLINE PROGRAMMA 
Ontdek mijn hands-on DIY trainings.
Klik hieronder.
WIL JE MIJN FREEBIES?
Schrijf je in
& blijf op de hoogte.
Klik hieronder.
BLOG
Lees mijn
tips & tricks. Er zijn ook handige downloads.
Klik hieronder.


Hoe kan ik je helpen? Part II.

 • Coaching trajecten.

Een impactvol online learning platform, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. 

Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? 

Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. 

Misschien is de Thinkific Succes Kit wel ideaal voor jou? Ik neem alle technische shizzle uit jouw handen en begeleid je vervolgens stap-voor-stap aan de hand van een online training hoe je je content schrijft. Inclusief 3 uur coaching!

Wil je een op-maat coaching traject? Dat kan ook uiteraard! Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn coaching trajecten. We zetten dan een verkennend gesprek op zodat ik exact weet wat jouw nodig zijn.


Hoe kan ik je helpen? Part III.

 • Een kant-en-klaar online platform?

Jij levert de content. Ik vertaal deze, stap voor stap, naar een online learning platform. Dat betekent dat ik met je meedenk hoe je online de meeste impact kan creëren. Daar stopt het niet, ik verzorg ook de set-up en - indien gewenst - de look & feel van je online learning platform. Heb je nog geen website? Dan komt er ook een matching website bij.

Van zodra je online learning platform live kan, begeleid en train ik jou zodat het gemakkelijk zelf kan overnemen. Want moeilijk is het niet!

Ik werk met enkele pricing formules, die ik steeds afstem op jouw wensen.


Ik ben Thinkific Partner.

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! Bovendien koppel je gratis met Shopify Lite. Voor amper $ 9 / maand kan je via Shopify Lite je klanten laten betalen met Ideal en Bancontact. Geen Zapier nodig! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.


Heb je nog vragen?

Kijk even hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Contacteer me dan via de "contact" knop bovenaan. Ik help je graag!

 • Schrijf je ook de content van het online learning platform?

  Nee, jij bent en blijft de expert wat de content betreft. Ik ga dus aan de slag met jouw content om deze online te vertalen. Bijvoorbeeld: wat kan je online aanbieden? Hoe bouw je een impactvolle online training op? Waar zet je best trainingsvideo's in? Of een survey? Een quiz? Leuke downloads? De mogelijkheden zijn eindeloos om er een leuk, gevarieerd, leerrijk maar vooral impactvol online learning platform van te maken. In de Thinkific Succes Kit leer ik jou hoe je -stapsgewijs- je content voor je online programma's kan schrijven alsook voor je home page, sales pages,... Klik bovenaan op Academy.

 • Via welk online learning platform werk je?

  Ik ben Die Hard fan van Thinkific! Het is enorm gebruiksvriendelijk en je kan er enorm leuke dingen mee doen. Om je een idee te geven van wat Thinkific in petto heeft: mijn teacHEROES website werd via Thinkific gemaakt. En uiteraard ook mijn online trainingen (zie hierboven). Neem zeker eens een kijkje! Je leert meteen hoe je de basis kan leggen van een online training.

 • Waarom Thinkific i.p.v. een ander online learning platform?

  Elk online learning platform heeft zijn voor- en nadelen. Hetgeen het best bij jou past, hangt af van je noden en plannen. Het beste aan Thinkific is dat het een enorm uitgebreide GRATIS account heeft. Zelfs met automatische koppeling van Shopify (zonder Zapier!) De andere voordelen van Thinkific zijn dat je je online trainingen prachtig kan vormgeven. Het is bovendien enorm gebruiksvriendelijk en vergt geen onderhoud (zoals vervelende updates). Heb je nog geen website? Dan kan je zelfs je home page hierin vormgeven (onze website is hier een voorbeeld van). Ideaal om te starten met de gratis account. Je kan later nog steeds upgraden.

 • Zijn er abonnementskosten verbonden aan het Thinkific platform?

  Dat hangt ervan af. Er zijn verschillende abonnementsformules. Hoe meer opties je nodig hebt voor je online training, hoe hoger de prijs. Maar er is ook een gratis formule binnen Thinkific waarmee je al een heel eind ver geraakt. (opgelet, we hebben het hier over de kosten verbonden aan het gebruik van het Thinkific platform, en dus niet mijn diensten ;)

 • Werk je voor Thinkific?

  Nee, wel ben ik Thinkific partner en ken ik het platform enorm goed. Ik ken alle trucjes en weet hoe ik er het maximum kan uithalen zodat je een IMPACTVOL online learning platform kan bouwen. Eéntje dat zichzelf verkoopt en waar je klanten ambassadeur for life worden.

 • Wat kost het als ik jouw hulp wil inschakelen?

  Contacteer mij even via de "contact" knop bovenaan. Ik bezorg jou dan meer info over mijn manier van werken. Ik kan jou helpen van A tot Z. Maar evengoed met enkele stappen. Alles hangt af van de tijd die je zelf wil investeren. En uiteraard ook van je budget. Op basis van jouw input, werk ik een offerte op maat uit. Maar misschien zijn mijn online modules wel iets voor jou? Ik begeleid je dan stap-voor-stap. Check zeker mijn Academy door hier bovenaan in het menu op te klikken.