Hoe kan ik je helpen?

Klik hieronder

Hallo, ik ben Elke

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dè klik voelt met jou als persoon, expert èn trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen èn het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Enkele projecten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama

Dit is waarvoor ik sta

 • AUTHENTIEK ONDERNEMEN

  Authentiek ondernemen betekent voor mij dat je, als persoon, volledig gealigneerd bent met je onderneming. Je klanten helpen doe je vanuit een dieperliggende missie. Op die manier vinden jij en je droomklant elkaar als het ware vanzelf. Hetzelfde geldt voor je online trainingen. Jouw authenticiteit trek je door in je online trainingen èn het proces errond. Zelfs verkopen wordt moeiteloos. Ik help je hier maar al te graag bij. Weet ook dat ik er voor je ben. Op eender welke manier je met mij wil samenwerken... I have your back!

 • OUT-OF-THE-BOX

  Door mijn jarenlange ervaring kan ik me heel snel verplaatsen in jouw schoenen. Ik denk met je mee. Welke offline diensten bied je momenteel aan? En hoe kan je dat het best vertalen naar succesvolle online trainingen? Op een authentieke en originele manier die bij jou en je droomklant past? The sky is the limit, en ik begeleid je er maar al te graag bij.

 • CONNECTING THE DOTS

  Een online training uit de grond stampen is één ding. Maar hoe vermarkt je dit? Hoe bereik je jouw doelpubliek? Welke prijs vraag je? Hoe bouw je een converterende sales funnel? Hoe zet je een overtuigende sales pagina op? En dat op een authentieke manier? Een manier die bij JOU past? Ik help je graag.

 • CO-CREATIE

  Ik geloof heel sterk in het concept van co-creatie! Ik zie jou als mijn partner en zal jouw input dus steeds vragen en verwerken in elke stap van het proces. Overtuigd van mijn aanpak? Contacteer me op [email protected] voor een verkennend gesprek.

 • TAILOR MADE

  Afhankelijk van je budget en de tijd die je zelf wil investeren, assisteer ik je 'op maat'. Wil je een sparring partner tijdens het opzetten van je online training? Dan kan je een coaching call boeken. Wil je zelf aan de slag op basis van mijn hands-on online trainingen? Check dan zeker mijn Academy. Wil je alles aan mij outsourcen van A tot Z? Contacteer me op [email protected].

 • PROJECT MANAGEMENT

  Door mijn jarenlange ervaring als consultant, zit project management in mijn DNA. Als je graag wil dat ik voor jou - op maat - aan de slag ga, dan neem ik het project management volledig op mij. Ik stippel de weg uit, en begeleid je stap voor stap doorheen het ganse proces. Ik ga dus niet alleen voor jou aan de slag, ik denk met je mee, je krijgt mijn advies en aanbevelingen erbij èn ik beheer het ganse project van A tot Z. Uiteraard steeds samen met jou.

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

“Ik ben nog steeds iedere keer blij verrast met alle mogelijkheden die Thinkific biedt en hoe makkelijk ik er zelf in kan werken. En wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content in Thinkific, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

Thinkific en Plug & Pay om
je online cursus te maken


Wil je een online cursus maken? Dan ben je wellicht op zoek naar een online leerplatform. Mijn favoriete online leerplatform is Thinkific. Dit all-in-one online leerplatform komt met een sales page èn checkout voor elke online cursus. Je kan er zelfs een home page in maken. Thinkific laat je toe om -op een gemakkelijke manier- leuke en impactvolle online cursussen te maken. Bovendien is Thinkific enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan. Je kan onmiddellijk starten met het maken van je online cursus!Thinkific heeft een geïntegreerde checkout. Super handig, alleen kan je hiermee enkel credit card & Paypal aanbieden aan je klanten.

Gelukkig kan je koppelen met Plug & Pay. Zo kan je ook Bancontact en Ideal aanbieden aan de klanten van je online cursus. Bovendien biedt Plug & Pay extra veel mogelijkheden.

Met Thinkific en Plug & Pay heb je een gouden duo voor het maken van online cursussen. 

Meer weten over Plug & Pay? Klik hieronder op het logo en test het 14 dagen gratis uit.Heb je nog vragen?

 • Schrijf je ook de content van de online trainingen, home page, sales page,...?

  Nee, jij bent en blijft de expert wat de content betreft. Ik ga dus aan de slag met jouw content om deze online te vertalen. Maar uiteraard begeleid ik je stap voor stap en sta ik je bij met mijn wijze raad. Bijvoorbeeld: wat kan je online aanbieden? Hoe bouw je een impactvolle online training op van niets? Hoe krijg je alles uit je hoofd in je online training? Welk verhaal vertel je op je sales page? Waar zet je best trainingsvideo's in? Of een survey? Een quiz? Leuke downloads? Audio? De mogelijkheden zijn eindeloos om er een leuke, gevarieerde, leerrijke maar vooral impactvolle online training van te maken.

 • Maakt het uit welk leerplatform ik gebruik als ik je hulp wil inschakelen?

  Ja en nee. Wil je hulp met het technische aspect? Dan kan ik je alleen verder helpen als je met Thinkific werkt. Wil je hulp met het strategische aspect, dan maakt het niet uit welk leerplatform je kiest. De strategie achter impactvolle online trainingen staat los van de tools die je gebruikt.

 • Via welk online learning platform werk je?

  Ik ben Die Hard fan van Thinkific! Het is enorm gebruiksvriendelijk en je kan er enorm leuke dingen mee doen. Om je een idee te geven van wat Thinkific in petto heeft: deze website heb ik in Thinkific gemaakt. En uiteraard ook mijn online trainingen (zie hierboven). Neem zeker eens een kijkje! Je leert meteen hoe je de basis kan leggen van een online training.

 • Waarom Thinkific i.p.v. een ander online learning platform?

  Elk online learning platform heeft zijn voor- en nadelen. Hetgeen het best bij jou past, hangt af van je noden en plannen. Het beste aan Thinkific is dat het een enorm uitgebreide GRATIS account heeft. Zelfs met automatische koppeling van Shopify Lite als check-out (zonder Zapier!). Zo kan je Bancontact & Ideal aanbieden op je check-out. De andere voordelen van Thinkific zijn dat je je online trainingen prachtig kan vormgeven. Het is bovendien enorm gebruiksvriendelijk en vergt geen onderhoud (zoals vervelende updates). Heb je nog geen website? Dan kan je zelfs je home page hierin vormgeven (mijn website is hier een voorbeeld van). Ideaal om te starten met de gratis account. Je kan later nog steeds upgraden.

 • Zijn er abonnementskosten verbonden aan het Thinkific platform?

  Dat hangt ervan af. Er zijn verschillende abonnementsformules. Hoe meer opties je nodig hebt voor je online training, hoe hoger de prijs. Maar er is ook een gratis formule binnen Thinkific waarmee je al een heel eind ver geraakt. (opgelet, we hebben het hier over de kosten verbonden aan het gebruik van het Thinkific platform, en dus niet mijn diensten 😉)

 • Werk je voor Thinkific?

  Nee, wel ben ik Thinkific partner en ken ik het platform enorm goed. Ik ken alle trucjes en weet hoe ik er het maximum kan uithalen zodat je een SUCCESVOLLE online training kan bouwen. Eéntje dat zichzelf verkoopt en waarvan je klanten ambassadeur for life worden.

 • Wat kost het als ik jouw hulp wil inschakelen?

  Boek gerust een vrijblijvende discovery call met me in. Ik vertel je dan meer over mijn manier van werken. Ik kan jou helpen van A tot Z. Maar evengoed met enkele stappen. Alles hangt af van de tijd die je zelf wil investeren. En uiteraard ook van je budget. Op basis van jouw input, werk ik een offerte op maat uit. Maar misschien zijn mijn online trainingen wel iets voor jou? Ik begeleid je stap-voor-stap doorheen deze online trainingen. Check zeker mijn Academy door hier bovenaan in het menu op te klikken.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?