Hoe kan ik jou helpen?

 • Voor de doe-het-zelver

  Ontdek mijn online trainingen en ga zelf aan de slag. Leer hoe je stap voor stap een online training maakt, ongeacht het leerplatform dat je gebruikt. Ben jij fan van Thinkific? Dan heb ik enkele online trainingen waarmee ik je de weg toon in Thinkific. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - stapsgewijs - en met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Of misschien wil je graag leren hoe je een overtuigende sales page bouwt in Thinkific? Ik begeleid je stap-voor-stap. Elke betalende online training is levenslang beschikbaar.

 • Coaching trajecten

  Een succesvolle online training, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. Interesse? Bekijk de Online Training Boostcamp VIP in mijn Academy of contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn coaching trajecten.

 • Een kant-en-klaar online learning platform?

  Geen tijd om het allemaal zelf uit te zoeken? Krijg je er geen energie van? Of is al die technische shizzle niet aan jou besteed? Ik kan je helpen van A tot Z. Ik denk met je mee, ik zet alles op, ik laad je content op en ik zet alles live. Steeds met begeleiding & training om het daarna zelf over te nemen. Iets voor jou? Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info.

Hoe kan ik je helpen?

Part I

 • Voor de doe-het-zelver

ONLINE ACADEMY

Ontdek mijn online trainingen en ga zelf aan de slag. Zo leer ik je stap-voor-stap hoe je zelf succesvolle online cursussen kan bouwen. 

Fan van Thinkific? Dan heb ik ook enkele online trainingen in petto voor jou die je de weg tonen in Thinkific. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Inclusief een home page en course page.

HEB JIJ ONLINE TRAINING PLANNEN?


Schrijf je dan hieronder in voor mijn tips & tricks.


BLOG

Ik post regelmatig nieuwe blogs boordevol tips & tricks alsook handige & leuke downloads. Klik hieronder & get started. 


ONLINE ACADEMY 
Ontdek mijn hands-on DIY trainingen

WIL JIJ EEN SUCCESVOLLE ONLINE TRAINING?
Schrijf je dan in voor mijn tips & tricks

BLOG
Lees mijn
tips & tricks en krijg mijn handige downloads in je inbox


Hoe kan ik je helpen?

Part II

 • Coaching trajecten

Een succesvolle online training, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. 

Interesse? Bekijk de Online Training Boostcamp VIP in mijn Academy of contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn groepscoaching trajecten.

Wil je een op-maat coaching traject? Dat kan ook uiteraard! Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info. We zetten dan een verkennend gesprek op zodat ik exact weet wat jouw noden zijn.


Hoe kan ik je helpen?

Part III

 • Een kant-en-klaar online platform?

Geen tijd om het allemaal zelf uit te zoeken? Krijg je er geen energie van? Of is al die technische shizzle niet aan jou besteed? Als je kiest voor Thinkific, kan ik je helpen van A tot Z. 

Ik denk met je mee, ik zet alles op, ik laad je content op en ik zet alles live. 

Steeds met begeleiding & training om het daarna zelf over te nemen. 

Iets voor jou? Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info.


Enkele projecten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama
 • Shine Your Soul Academy

Heb je nog vragen?

 • Schrijf je ook de content van de online trainingen, home page, sales page,...?

  Nee, jij bent en blijft de expert wat de content betreft. Ik ga dus aan de slag met jouw content om deze online te vertalen. Maar uiteraard begeleid ik je stap voor stap en sta ik je bij met mijn wijze raad. Bijvoorbeeld: wat kan je online aanbieden? Hoe bouw je een impactvolle online training op van niets? Hoe krijg je alles uit je hoofd in je online training? Welk verhaal vertel je op je sales page? Waar zet je best trainingsvideo's in? Of een survey? Een quiz? Leuke downloads? Audio? De mogelijkheden zijn eindeloos om er een leuke, gevarieerde, leerrijke maar vooral impactvolle online training van te maken.

 • Maakt het uit welk leerplatform ik gebruik als ik je hulp wil inschakelen?

  Ja en nee. Wil je hulp met het technische aspect? Dan kan ik je alleen verder helpen als je met Thinkific werkt. Wil je hulp met het strategische aspect, dan maakt het niet uit welk leerplatform je kiest. De strategie achter impactvolle online trainingen staat los van de tools die je gebruikt.

 • Via welk online learning platform werk je?

  Ik ben Die Hard fan van Thinkific! Het is enorm gebruiksvriendelijk en je kan er enorm leuke dingen mee doen. Om je een idee te geven van wat Thinkific in petto heeft: deze website heb ik in Thinkific gemaakt. En uiteraard ook mijn online trainingen (zie hierboven). Neem zeker eens een kijkje! Je leert meteen hoe je de basis kan leggen van een online training.

 • Waarom Thinkific i.p.v. een ander online learning platform?

  Elk online learning platform heeft zijn voor- en nadelen. Hetgeen het best bij jou past, hangt af van je noden en plannen. Het beste aan Thinkific is dat het een enorm uitgebreide GRATIS account heeft. Zelfs met automatische koppeling van Shopify (zonder Zapier!) De andere voordelen van Thinkific zijn dat je je online trainingen prachtig kan vormgeven. Het is bovendien enorm gebruiksvriendelijk en vergt geen onderhoud (zoals vervelende updates). Heb je nog geen website? Dan kan je zelfs je home page hierin vormgeven (onze website is hier een voorbeeld van). Ideaal om te starten met de gratis account. Je kan later nog steeds upgraden.

 • Zijn er abonnementskosten verbonden aan het Thinkific platform?

  Dat hangt ervan af. Er zijn verschillende abonnementsformules. Hoe meer opties je nodig hebt voor je online training, hoe hoger de prijs. Maar er is ook een gratis formule binnen Thinkific waarmee je al een heel eind ver geraakt. (opgelet, we hebben het hier over de kosten verbonden aan het gebruik van het Thinkific platform, en dus niet mijn diensten 😉)

 • Werk je voor Thinkific?

  Nee, wel ben ik Thinkific partner en ken ik het platform enorm goed. Ik ken alle trucjes en weet hoe ik er het maximum kan uithalen zodat je een SUCCESVOLLE online training kan bouwen. Eéntje dat zichzelf verkoopt en waarvan je klanten ambassadeur for life worden.

 • Wat kost het als ik jouw hulp wil inschakelen?

  Contacteer mij even via de "contact" knop bovenaan. Ik bezorg jou dan meer info over mijn manier van werken. Ik kan jou helpen van A tot Z. Maar evengoed met enkele stappen. Alles hangt af van de tijd die je zelf wil investeren. En uiteraard ook van je budget. Op basis van jouw input, werk ik een offerte op maat uit. Maar misschien zijn mijn online trainingen wel iets voor jou? Ik begeleid je stap-voor-stap doorheen deze online trainingen. Check zeker mijn Academy door hier bovenaan in het menu op te klikken.

Dit is waarom je kiest voor teacHEROES!

 • OUT-OF-THE-BOX

  Door mijn jarenlange ervaring kan ik me heel snel verplaatsen in jouw schoenen. Ik denk met je mee. Welke offline diensten bied je momenteel aan? En hoe kan je dat het best vertalen naar succesvolle online trainingen?

 • CREATIEF

  Ik heb oog voor detail èn het visuele aspect. Als je een online training wil, dan kan je een extra meerwaarde creëren door het naast leuk & impactvol, ook nog eens WAUW te maken. Denk aan een huisstijl, visuals,... Ik kan je daarbij helpen.

 • CONNECTING THE DOTS

  Een online training uit de grond stampen is één ding. Maar hoe vermarkt je dit? Hoe bereik je jouw doelpubliek? Welke prijs vraag je? Hoe bouw je een converterende sales funnel? Hoe zet je een overtuigende sales pagina op? Ik adviseer je graag.

 • CO-CREATIE

  Ik geloof heel sterk in het concept van co-creatie! Ik zie jou als mijn partner en zal jouw input dus steeds vragen en verwerken in elke stap van het proces. Overtuigd van mijn aanpak? Contacteer me op hello@teacheroes.be voor een verkennend gesprek.

 • TAILOR MADE

  Afhankelijk van je budget en de tijd die je zelf wil investeren, assisteer ik je 'op maat'. Wil je een sparring partner tijdens het opzetten van je online training? Dan kan je een coaching call boeken. Wil je zelf aan de slag op basis van mijn hands-on online trainingen? Check dan zeker mijn Academy. Wil je alles aan mij outsourcen van A tot Z? Contacteer me op hello@teacheroes.be.

 • PROJECT MANAGEMENT

  Door mijn jarenlange ervaring als consultant, zit project management in mijn DNA. Als je graag wil dat ik voor jou - op maat - aan de slag ga, dan neem ik het project management volledig op mij. Ik stippel de weg uit, en begeleid je stap voor stap doorheen het ganse proces. Ik ga dus niet alleen voor jou aan de slag, ik denk met je mee, je krijgt mijn advies en aanbevelingen erbij èn ik beheer het ganse project van A tot Z. Uiteraard steeds samen met jou.

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Ik ben nog steeds iedere keer blij verrast met alle mogelijkheden die Thinkific biedt en hoe makkelijk ik er zelf in kan werken. En wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content in Thinkific, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

I love Thinkific

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! Bovendien koppel je gratis met Shopify Lite. Voor amper $ 9 / maand kan je via Shopify Lite je klanten laten betalen met Ideal en Bancontact. Geen Zapier nodig! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.