Hoe kan ik helpen?

Op verschillende manieren. Maar... steeds op maat van jou.

 • Voor de doe-het-zelver.

  Ontdek onze online academy en ga zelf aan de slag. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Inclusief een WAUW home page en sales (course) page.

 • Coaching trajecten.

  Een impactvol online learning platform, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn coaching trajecten.

 • Een kant-en-klaar online platform?

  Geen tijd om zelf te starten met een online learning platform? Of het is gewoon je talent niet? Ik kan je helpen van A tot Z. Ik denk met je mee, zet alles op, laad je content op en zet alles live. Steeds met begeleiding om het daarna zelf over te nemen.

Onze diensten. Part I

 • Voor de doe-het-zelver.

ONLINE PROGRAMMA.

Ontdek ons online programma en ga zelf aan de slag. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je - met een gratis Thinkific account - je eerste online training opzet, publiceert en deelt met de wereld. Inclusief een WAUW home page en course page. 

BLIJF UP-TO-DATE.

Wil je up-to-date blijven van al onze nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze mailing.

TIPS & TRICKS.

We posten regelmatig nieuwe blogs boordevol tips & tricks alsook handige downloads. Klik hieronder & get started. 


ONLINE PROGRAMMA 
Ontdek onze hands-on DIY trainings.
Klik hieronder.
WIL JE ONZE FREEBIES?
Schrijf je in
& blijf op de hoogte.
Klik hieronder.
BLOG
Lees onze
tips & tricks. Er zijn ook handige downloads.
Klik hieronder.


Onze diensten. Part II.

 • Coaching trajecten.

Een impactvol online learning platform, daar komt heel wat bij kijken. Het is en blijft een online business. 

Wil je er ééntje dat -bij manier van spreken- zichzelf verkoopt? 

Dan heb je een strategisch plan van aanpak nodig èn iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. 

Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info over mijn coaching trajecten. We zetten dan een verkennend gesprek op zodat ik exact weet wat jouw nodig zijn.


Onze diensten. Part III.

 • Een kant-en-klaar online platform?

Jij levert de content. Wij vertalen deze, stap voor stap, naar een online learning platform. Dat betekent dat we met je meedenken hoe je online de meeste impact kan creëren. Daar stopt het niet, we verzorgen ook de set-up en - indien gewenst - de look & feel van je online learning platform. Heb je nog geen website? Dan komt er ook een matching website bij. 

Van zodra je online learning platform live kan, beslis je zelf in welke mate je onze hulp nog wil wat betreft het beheer. Blijven we het mee opvolgen? Dat kan. Neem je het helemaal zelf over? Top! In dat geval, zetten we je uiteraard op weg. 

We werken met enkele pricing formules, die we steeds afstemmen op jouw wensen.


Wij zijn Thinkific Partner.

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! Bovendien koppel je gratis met Shopify Lite. Voor amper $ 9 / maand kan je via Shopify Lite je klanten laten betalen met Ideal en Bancontact. Geen Zapier nodig! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.


Heb je nog vragen?

Kijk even hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Contacteer ons dan via de "contact" knop bovenaan. Ik help je graag!

 • Schrijven jullie ook de content van het online learning platform?

  Nee, jij bent en blijft de expert wat de content betreft. Wij gaan dus aan de slag met jouw content om deze online te vertalen. Bijvoorbeeld: wat kan je online aanbieden? Hoe bouw je een impactvolle online training op? Waar zet je best trainingsvideo's in? Of een survey? Een quiz? Leuke downloads? De mogelijkheden zijn eindeloos om er een leuk, gevarieerd, leerrijk maar vooral impactvol online learning platform van te maken.

 • Via welk online learning platform werken jullie?

  Wij zijn Die Hard fan van Thinkific! Het is enorm gebruiksvriendelijk en je kan er enorm leuke dingen mee doen. Om je een idee te geven van wat Thinkific in petto heeft: onze teacHEROES website werd via Thinkific gemaakt. En uiteraard ook onze online trainingen (zie hierboven). Neem zeker eens een kijkje! Je leert meteen hoe je de basis kan leggen van een online training.

 • Waarom Thinkific i.p.v. een ander online learning platform?

  Elk online learning platform heeft zijn voor- en nadelen. Hetgeen het best bij jou past, hangt af van je noden en plannen. Het beste aan Thinkific is dat het een enorm uitgebreide GRATIS account heeft. Zelfs met automatische koppeling van Shopify (zonder Zapier!) De andere voordelen van Thinkific zijn dat je je online trainingen prachtig kan vormgeven. Het is bovendien enorm gebruiksvriendelijk en vergt geen onderhoud (zoals vervelende updates). Heb je nog geen website? Dan kan je zelfs je home page hierin vormgeven (onze website is hier een voorbeeld van). Ideaal om te starten met de gratis account. Je kan later nog steeds upgraden.

 • Zijn er abonnementskosten verbonden aan het Thinkific platform?

  Dat hangt ervan af. Er zijn verschillende abonnementsformules. Hoe meer opties je nodig hebt voor je online training, hoe hoger de prijs. Maar er is ook een gratis formule binnen Thinkific waarmee je al een heel eind ver geraakt. (opgelet, we hebben het hier over de kosten verbonden aan het gebruik van het Thinkific platform, en dus niet onze diensten ;)

 • Werken jullie voor Thinkific?

  Nee, wel zijn we Thinkific partner en kennen het platform enorm goed.

 • Wat kost het als ik jullie hulp wil inschakelen?

  Contacteer ons even via de "contact" knop bovenaan. We bezorgen jou dan meer info over onze manier van werken. We kunnen jou helpen van A tot Z. Maar evengoed met enkele stappen. Alles hangt af van de tijd die je zelf wil investeren. En uiteraard ook van je budget. Op basis van jouw input, werken we een offerte op maat uit. Ben je een doe-het-zelver? Check dan zeker onze hands-on online trainings.