We doen het samen

Je weet wat je wil! En dat zijn succesvolle online trainingen! 🙌🏻

En het liefst van al heb je zelf alles onder controle. Je wil zelf leren hoe en wat. Je wil het zelf kunnen. Alles uit handen geven, dat is niet je ding.

Maar je hebt wel graag een partner in crime. Iemand met kennis van zaken. Iemand waar je op kan terug vallen, waar je eender wanneer raad aan kan vragen. Iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. Die al je twijfels wegneemt. Die ervoor zorgt dat jij het MAXIMUM eruit kan halen.

Waarom laat je je niet coachen door mij? Ik heb een heel uitgebreid coaching programma (Online Training Boostcamp). Enerzijds bestaat dit programma uit een online training opgebouwd in vijf fases, waar je op je eigen tempo door kan fietsen. Anderzijds heb je, per fase, recht op twee online coaching calls. Dat zijn er 10 in totaal. Tijdens elke coaching call overlopen we waar je staat, welke vragen je hebt, en waar je kan bijsturen.

Handig want zo kan ik het bekijken vanuit mijn expertise, èn vanuit een andere invalshoek. Je kiest zelf wanneer je deze coaching calls inplant. Ik volg gewoon jouw ritme.

Iets voor jou? Klik hieronder voor meer info over mijn coaching programma 'Online Training Boostcamp VIP'.

Zijn workshops je ding?

Ga je graag aan de slag, samen met anderen? Grote stappen zetten op korte tijd? Dan zijn mijn workshops dè oplossing voor jou! 💪🏻

Online Braining Camp is een serie van 4 online workshops, die online plaats vinden via Zoom.

Elke week werken we rond één thema. Rond dit thema, krijg je een opdracht. Deze wordt, tesamen met de nodige instructies en mini-training, opgeladen in de CHECKPOINT. Je kan dit vergelijken met een online bib. Hier worden ook de replays opgeladen.

Deze workshops zijn bestemd voor 4 tot 6 ondernemers. Ik wil het bewust klein en fijn houden want alleen zo kan je er het maximum uit halen. De workshops zijn enorm inspirerend, activerend èn verbindend. Je gaat er geen spijt van krijgen, dat beloof ik jou!

Wat zeggen anderen over de workshops?

“Wat jij ons hebt doen bereiken in 4 weken, Elke… WOW, diepe buiging! Deze workshops zijn zo waardevol, het maakt niet uit of je al gestart bent met online trainingen, of nog niet. Ik heb vooral geleerd om verder te kijken dan wie IK denk dat mijn droomklant is. Ik ben enthousiast aan de slag gegaan met de nieuwe inzichten waardoor je zowel wordt geïnspireerd als uitgedaagd om je online training naar het volgende niveau te tillen. De bijhorende online training is zo waardevol, een schat aan informatie. Deze workshops zijn echt een ongelooflijke container van informatie, inzichten, inspiratie èn verbinding. En jij bent de verbindende factor, Elke. Niet enkel bracht je ons kennis bij. Je denkt mee, ondersteunt waar nodig en inspireert. Ik ben zo dankbaar dat ik heb meegedaan aan de workshops!”

“Wat ben ik blij dat ik heb meegedaan aan deze workshops! Ik heb ervan genoten en heel veel geleerd! Voor deze workshops, zat ik compleet vast qua keuze doelgroep. De opdrachten en de oprechte feedback van Elke en de andere deelneemsters hebben ervoor gezorgd dat mijn hopeloos ontspoord treintje weer op de rails terecht kwam. Door alle waardevolle informatie en positieve vibes tijdens de workshops ben ik terug met mijn online training project aan de slag. Ik heb nu een doordacht plan. Dit concept is TOP, net als Elke die met haar expertise elke vraag deskundig beantwoordt, met extra ideeën aanvult en ruimte geeft aan de input van alle deelnemers. Bedankt Elke! Ik kijk uit naar een volgende training van jou! Zo blij met jou als coach!”

Of misschien is dit iets voor jou?

Je kan ook aparte coaching calls inplannen eender wanneer je hier nood aan hebt. Ik ben jouw sparringpartner, ik inspireer je en denk met je mee. Een budgetvriendelijke oplossing, op jouw maat.

Wil je graag meer info hoe ik jou het beste kan helpen? Boek dan een gratis Discovery Call.

Scroll verder voor meer info.

Boek een Discovery Call

Weet je het niet goed?

Heb je interesse in mijn coaching programma "Online Training Boostcamp"? Of wil je graag weten of -en hoe- ik je op een andere manier kan coachen?

Laten we het samen eens bekijken.

Klik hieronder, beantwoord enkele vragen en boek je Discovery Call. Deze call is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat zeggen anderen?

“Dat ik een online cursus wil organiseren, dat weet ik al langer. Maar ik wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen. Nu neemt Elke me stap voor stap mee in de wereld van online trainingen. Van het begin tot aan de launch. Zo kan ik mijn eigen training uitbouwen, zonder dat ik alles zelf moet uitzoeken. Een echte meerwaarde dus.”

“Door Elke’s aanpak heb ik de afgelopen weken stap voor stap extra waarde kunnen toevoegen aan mijn aanbod. Ze geeft telkens aan hoe & waarom, en dit op een zeer geduldige en duidelijke manier. Ondertussen sta ik voor de lancering van een klein maar volledig geautomatiseerd online programma, en ik kijk al uit naar de volgende coaching call waarin Elke mij doorheen het lanceringsproces zal begeleiden. Fantastisch dat zij alle 'best practices' en haar eigen ervaring compact en duidelijk meegeeft zodat ik het effectief kan toepassen aan de hand van de online modules. Het is ook heel leuk om een vast moment te hebben waarin je in groep nadenkt. Daardoor kan je sowieso van elkaar leren om daarna zelfs nog grotere stappen te zetten. Ik kan het coachingstraject "Online Training Boostcamp" echt ten volle aanraden.”

Zit je nog met vragen?

 • Wat is het verschil tussen een discovery call en een coaching call?

  Tijdens een coaching call gaat het specifiek over jouw online training, jouw strategie, jouw ideeën... Jij vertelt me waar je staat en waar je naartoe wil. Of waar je mee worstelt. Waar je twijfelt. Ik stuur je bij. Je krijgt van mij on-the-spot advies dat je meteen kan toepassen zodat je verdere stappen kan zetten in jouw online training proces. Vandaar dat een coaching call betalend is, je kan als het ware mijn brein even afhuren 😊.

  Tijdens een discovery call luister ik naar jouw noden en vertel ik je op welke manieren ik je verder kan helpen. Een discovery call is gratis. En vrijblijvend.

 • Bestaat de Online Training Boostcamp ook in andere versies?

  Ja zeker, er is voor ieder wat wils! Naast het VIP traject (persoonlijke begeleiding) is er ook een groepstraject (met groepcoaching calls) èn een doe-het-zelf traject (DIY - zonder coaching dus). De Online Training Boostcamp (in de 3 vormen) komt steeds met een zeer uitgebreide online training. Deze is opgebouwd in vijf fases en 9 modules. Kies je voor de VIP of het groepstraject? Dan komt er coaching bij op maat van jou.

 • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op [email protected] en we bekijken het samen even. Of boek meteen een discovery call in!

Benieuwd hoe ik je kan helpen?