We doen het samen

Je weet wat je wil! En dat zijn succesvolle online trainingen! πŸ™ŒπŸ»

En het liefst van al heb je zelf alles onder controle. Je wil zelf leren hoe en wat. Je wil het zelf kunnen. Alles uit handen geven, dat is niet je ding.

Maar je hebt wel graag een partner in crime. Iemand met kennis van zaken. Iemand waar je op kan terug vallen, waar je eender wanneer raad aan kan vragen. Iemand die je er stap voor stap doorheen loodst. Die al je twijfels wegneemt. Die ervoor zorgt dat jij het MAXIMUM eruit kan halen.

Waarom laat je je niet coachen door mij? Ik heb een heel uitgebreid coaching programma (Online Training Boostcamp). Enerzijds bestaat dit programma uit een online training opgebouwd in vijf fases, waar je op je eigen tempo door kan fietsen. Anderzijds heb je, per fase, recht op twee online coaching calls. Dat zijn er 10 in totaal. Tijdens elke coaching call overlopen we waar je staat, welke vragen je hebt, en waar je kan bijsturen.

Handig want zo kan ik het bekijken vanuit mijn expertise, Γ¨n vanuit een andere invalshoek. Je kiest zelf wanneer je deze coaching calls inplant. Ik volg gewoon jouw ritme.

Of misschien is dit iets voor jou?

Je kan ook aparte coaching calls inplannen eender wanneer je hier nood aan hebt. Ik ben jouw sparringpartner, ik inspireer je en denk met je mee. Een budgetvriendelijke oplossing, op jouw maat.

En dan is er nog de LEVEL UP audit! Ik doe een audit van jouw online training(en) en het proces dat je errond hebt gebouwd. Je krijgt van mij een uitgebreid AUDIT rapport. Bovendien coach ik je op de punten waar je het meeste hulp bij nodig hebt. Op die manier kan je meteen naar je einddoel, zijnde het maximum uit je online trainingen halen.

Wil je graag meer info hoe ik jou het beste kan helpen? Boek dan een gratis Discovery Call.

Scroll verder voor meer info.

Boek een Discovery Call

Heb je interesse in mijn coaching programma "Online Training Boostcamp"? Of wil je graag weten of -en hoe- ik je op een andere manier kan coachen?

Laten we het samen eens bekijken.

Klik hieronder, beantwoord enkele vragen en boek je Discovery Call. Deze call is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat zeggen anderen?

β€œDat ik een online cursus wil organiseren, dat weet ik al langer. Maar ik wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen. Nu neemt Elke me stap voor stap mee in de wereld van online trainingen. Van het begin tot aan de launch. Zo kan ik mijn eigen training uitbouwen, zonder dat ik alles zelf moet uitzoeken. Een echte meerwaarde dus.”

Copywriter

Lori Theys

β€œDoor Elke’s aanpak heb ik de afgelopen weken stap voor stap extra waarde kunnen toevoegen aan mijn aanbod. Ze geeft telkens aan hoe & waarom, en dit op een zeer geduldige en duidelijke manier. Ondertussen sta ik voor de lancering van een klein maar volledig geautomatiseerd online programma, en ik kijk al uit naar de volgende coaching call waarin Elke mij doorheen het lanceringsproces zal begeleiden. Fantastisch dat zij alle 'best practices' en haar eigen ervaring compact en duidelijk meegeeft zodat ik het effectief kan toepassen aan de hand van de online modules. Het is ook heel leuk om een vast moment te hebben waarin je in groep nadenkt. Daardoor kan je sowieso van elkaar leren om daarna zelfs nog grotere stappen te zetten. Ik kan het coachingstraject "Online Training Boostcamp" echt ten volle aanraden.”

LiVe Coach

Liesbeth Vergaelen

Zit je nog met vragen?

  • Wat is het verschil met een coaching call?

    Tijdens een coaching call gaat het specifiek over jouw online training, jouw strategie, jouw ideeën... Jij vertelt me waar je staat en waar je naartoe wil. Of waar je mee worstelt. Waar je twijfelt. Ik stuur je bij. Je krijgt van mij on-the-spot advies dat je meteen kan toepassen zodat je verdere stappen kan zetten in jouw online training proces. Vandaar dat een coaching call betalend is, je kan als het ware mijn brein even afhuren 😊. Tijdens een discovery call luister ik naar jouw noden en vertel ik je op welke manieren ik je verder kan helpen. Is er een match, dan bezorg ik je een offerte op maat. Een discovery call is gratis. En vrijblijvend.

  • Bestaat het coaching traject in verschillende versies?

    Inderdaad! Er is een VIP (persoonlijke begeleiding) een een groepstraject. Dit coaching traject komt steeds met een zeer uitgebreide online training. Deze is opgebouwd in vijf fases. Bij elke fase horen er 2 coaching calls. Afhankelijk van de gewenste formule is dit in groep of privΓ© (VIP).

  • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

    Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?