Top! Jij hebt online training plannen!

Ontdek mijn freebies

Wil je graag één van mijn GRATIS online cursussen volgen? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Wil je graag mijn freebies downloaden, de resultaten van mijn grote online training marktonderzoek ontvangen of mijn GRATIS video serie bekijken? Scroll dan nog even naar onder 👇🏻

Ontdek mijn gratis online cursussenKlik op de afbeelding of scroll verder naar onder voor mijn andere freebies

Is de online training markt nog niet verzadigd?

Het grote online training marktonderzoek

Dat, èn meer, wou ik weten! Daarom deed ik in de zomer van 2022 voor de tweede keer mijn grote online training marktonderzoek. Ik polste bij iedereen die al eens online training volgde of de zin er nog steeds is. En zo ja, hoe ze het liefst online leren. Of wat tegenwoordig gangbare prijzen zijn. Benieuwd naar de resultaten? Want ik deel ze graag met jou! Handig als jij online trainingen hebt, of wil maken!

Hoe haal je het maximum uit je online training?

Download het stappenplan

In "de highway naar een succesvolle online training" vertel ik meer over de 5 fases die een succesvolle online training doorloopt. Inclusief handige checklist voor alle zaken waar je aan moet denken.

Bovendien deel ik ook enkele veelgemaakte fouten die je best vermijdt. En je krijgt ook zes tips die je heel wat tijd, stress en verspilde energie zullen besparen.

Zes tips voordat je start met je online training

GRATIS EBOOK

In dit eBook geef ik je graag zes tips mee die belangrijk zijn voordat je start met het uitwerken van de inhoud van je online training.

Wil je meer weten? Klik op de knop, laat je gegevens achter en ik stuur je mijn GRATIS eBook toe via e-mail.

Een bètaversie van je online training lanceren? Hoe doe je dat?

DOWNLOAD HET 7-STAPPENPLAN

Bij het lanceren van een bètaversie van je online cursus focus je voornamelijk op de inhoud, minder op de vorm en al zeker niet op de details. Het is de ideale manier om klein & simpel te starten, snel te leren en hard te groeien.

Benieuwd naar meer? Klik hieronder 👇🏻 en download mijn 7-stappenplan.

Hoe krijg je de kennis uit je hoofd, in je online training?

Download de OUTLINE worksheets

Je hoofd zit bomvol waarde. Waarde in de vorm van kennis, ervaring, verhalen,... Hoe krijg je die waarde uit je hoofd en in je online training? En hoe doe je dat op een gestructureerde manier zodat je deelnemer op een intuïtieve manier richting het einddoel kan gaan? Zodat die leert wat jij wil dat die leert?

Deze outline worksheets helpen je op weg. 👇🏻

Hoe bepaal je de prijs van je online cursus?

Bekijk mijn GRATIS video serie

De prijs bepalen van je online cursus... Het is iets waar veel ondernemers mee worstelen. Terecht, want een online cursus is niet tastbaar. Het is een digitaal product. Eéntje bomvol waarde in de vorm van je kennis, expertise,... Waarde waarmee je het leven van je droomklant verandert. Bovendien kan je je online cursus aan onbeperkt veel klanten verkopen, dit onbeperkt in tijd. Wat is dan de juiste prijs?

Ik help je graag! De komende drie dagen ontvang je elke dag een korte en leuke video in je inbox. Deze video's zitten boordevol tips hoe je de prijs van je online cursus (niet) bepaalt! Zo kan jij een prijs bepalen waar je je 100% goed bij voelt!

Thinkific en Plug & Pay om
je online cursus te maken


Wil je een online cursus maken? Dan ben je wellicht op zoek naar een online leerplatform. Mijn favoriete online leerplatform is Thinkific. Dit all-in-one online leerplatform komt met een sales page èn checkout voor elke online cursus. Je kan er zelfs een home page in maken. Thinkific laat je toe om -op een gemakkelijke manier- leuke en impactvolle online cursussen te maken. Bovendien is Thinkific enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan. Je kan onmiddellijk starten met het maken van je online cursus!Thinkific heeft een geïntegreerde checkout. Super handig, alleen kan je hiermee enkel credit card & Paypal aanbieden aan je klanten.

Gelukkig kan je koppelen met Plug & Pay. Zo kan je ook Bancontact en Ideal aanbieden aan de klanten van je online cursus. Bovendien biedt Plug & Pay extra veel mogelijkheden.

Met Thinkific en Plug & Pay heb je een gouden duo voor het maken van online cursussen. 

Meer weten over Plug & Pay? Klik hieronder op het logo en test het 14 dagen gratis uit.