Nice to meet you

Ik ben Elke, het gezicht achter teacheroes.

Met teacheroes begeleid ik ondernemers, zoals jou, bij de (al dan niet) eerste stappen naar een succesvolle online training. In de vorm van strategisch advies, set-up of design. Maar steeds op maat van jouw noden.

Wil je liever zelf aan de slag gaan? Bekijk dan zeker mijn online Academy waar je leert hoe je van start gaat in Thinkific (klik bovenaan op 'academy').

Dus, je wil jouw business laten groeien? Je wil vermijden dat anderen met jouw klanten aan de haal gaan? Je wil zekerheid in tijden van onzekerheid?

Dan is het hoog tijd om je diensten online aan te bieden. Dat kan je doen aan de hand van online trainingen.

Scroll naar onder, ik neem je graag even mee.

Tot binnenkort? Groetjes, Elke

We kunnen niet meer achter blijven

We leefden al langer dan vandaag in een wereld die continue & heel snel verandert. Om mee te blijven, moet je als freelancer, zelfstandige of onderneming snel kunnen schakelen om niet achter te blijven. Wendbaar dus. Bovendien moet je business ook nog eens veerkrachtig zijn.

BAM. Corona hit us. Deze crisis heeft onze ogen helemaal open doen gaan. Heel veel businesses kwamen in een hevige storm terecht. Als je enkel offline services kon aanbieden, kwam je plots in de problemen door de opgelegde maatregelen. Nochtans hadden sommigen onder ons heel snel begrepen wat nodig was om te overleven: online gaan! And so they did. Van wendbaarheid en veerkracht gesproken!

Je zal het vermoedelijk wel met me eens zijn als ik zeg dat -als je vandaag de dag- geen website hebt, het heel moeilijk is om bij te blijven met je concurrentie. On top, als je vandaag niet actief bent op social media, dan gaan anderen lopen met je klanten.

NEWSFLASH. Als je vandaag nog geen plannen hebt om op te starten met een online platform waar je dus ook je diensten online kan aanbieden... dan blijf je helaas achter. Want dit is de toekomst.

Om je diensten online aan te bieden, is een online learning platform ideaal. Niets nieuw onder de zon trouwens. Deze platforms waren de laatste jaren al bezig aan hun opmars. Maar sinds maart 2020, is deze business meer dan ooit aan het boomen. En dat zal niet meer veranderen. Het normaal wordt het nieuwe normaal. We zijn met zijn allen meer dan ooit online aanwezig. Thuiswerk zit in de lift. Online trainings, tutorials, webinars,… zijn niet meer weg te denken. En net omdat we in deze snel veranderende wereld leven, is en blijft iedereen op zoek naar kennis. Kennis die hen verder helpt in hun eigen zaak of professioneel leven. Maar ook in hun privé-leven. Jouw kennis dus. 

Je kan je business dus heel makkelijk laten groeien door je diensten ook online aan te bieden. Het zal je ook meer comfort bieden als de dag van morgen Corona 2.0 zijn intrede doet.

Overtuigd!? Een online programma dus. Maar hoe start je hieraan? Hoe tover je je offline programma om naar een online concept? En hoe zorg je ervoor dat je online programma - naast interessant - ook nog eens gebruiksvriendelijk, gevarieerd en vooral impactvol is? Hoe overtref je je concurrenten?

Hoe maak je die online vertaalslag zonder dat dat een fortuin kost? Happy to help you!

Waar sta ik voor?

  • Out of the box. Ik heb jarenlang voor verschillende bedrijven gewerkt. Op verschillende projecten. Ik kan me dus heel snel verplaatsen in jouw schoenen. Ik denk met je mee. Wat doe je momenteel? En hoe kan je dat het best vertalen naar een impactvolle online training?

  • Creatief. Ik heb oog voor detail èn het visuele aspect. Als je een online programma wil, dan kan je een extra meerwaarde creëren door het naast leuk & impactvol, ook nog eens WOW te maken. Denk aan een huisstijl, visuals,... Ik kan je daarbij helpen.

  • Connecting the dots. Een online training uit de grond stampen is één ding. Maar hoe vermarkt je dit? Hoe bereik je jouw doelpubliek? Welke prijs vraag je? Ik adviseer je graag.

  • Tailor made. Afhankelijk van je budget en de tijd die je zelf wil investeren, ik assisteer je 'op maat'. Wil je een sparring partner? Wil je zelf aan de slag op basis van mijn hands-on online trainingen? Wil je alles aan mij outsourcen van A tot Z? Allemaal mogelijk.

  • Thinkific enthousiast. Er zijn heel wat online learning platformen. En elk platform heeft zijn voor- en nadelen. Ik ben fan van Thinkific. Een zeer uitgebreide gratis account, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, prachtig design, impactvol,... to name a few. Er is zelfs een gratis koppeling met Shopify Lite (9 $ / maand) mogelijk om je klanten met Ideal en Bancontact te laten betalen. Ik bekijk of Thinkific voor jou een ideale match kan zijn. Ik adviseer je niet alleen. Ik kan ook helpen met de set-up & het design.

  • Co-creatie. Ik geloof heel sterk in het concept van co-creatie! Ik zie jou als mijn partner en zal jouw input dus steeds vragen en verwerken in elke stap van het proces. Overtuigd van mijn aanpak? Contacteer me voor een verkennend gesprek.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer weten?

Enkele projecten

  • Birdhouse Masterclass
  • OCHO
  • Radio Mama
  • Shine Your Soul Academy

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Ik ben nog steeds iedere keer blij verrast met alle mogelijkheden die Thinkific biedt en hoe makkelijk ik er zelf in kan werken. En wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content in Thinkific, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

I love Thinkific and Plug & Pay

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.Thinkific heeft een geïntegreerde betaalpagina. Super handig, alleen kan je hiermee enkel credit card & Paypal aanbieden aan je klanten.

Gelukkig kan je koppelen met Plug & Pay dat ongelooflijk veel mogelijkheden biedt.

Met Thinkific en Plug & Pay heb je dus een gouden duo. 

Meer weten over Plug & Pay? Klik hieronder op het logo en test het 14 dagen gratis uit.Benieuwd hoe ik je kan helpen?