Hallo, ik ben Elke

Met teacheroes begeleid ik ondernemers, zoals jou, bij de (al dan niet) eerste stappen naar succesvolle online trainingen. Ik help je graag met de technische set-up alsook de strategie erachter. Want er is een verschil tussen online trainingen en succesvolle online trainingen 😉. Ik help je, op maat van jouw noden.

Wil je liever zelf aan de slag gaan? Bekijk dan zeker mijn online trainingen (klik bovenaan op 'academy'). Je kan kiezen uit een breed gamma van online trainingen, met of zonder coaching.

Scroll naar onder, ik vertel je er graag wat meer over.

Tot binnenkort? Groetjes, Elke

We kunnen niet meer achter blijven

We leven al langer dan vandaag in een wereld die continue & heel snel verandert. Om mee te blijven, moet je als freelancer, solo-ondernemer of onderneming snel kunnen schakelen om niet achter te blijven. Wendbaar dus. Bovendien moet onze business ook nog eens veerkrachtig zijn.

BAM. Corona hit us. Deze crisis heeft onze ogen helemaal open doen gaan. Heel veel ondernemers kwamen in een hevige storm terecht. Als je enkel offline services kon aanbieden, kwam je plots in de problemen door de opgelegde maatregelen. Nochtans hadden sommigen onder ons heel snel begrepen wat nodig was om te overleven: online gaan! Sinds dan hebben meer en meer ondernemers de stap naar online ondernemen gezet. Met succes.

Je zal het vermoedelijk wel met me eens zijn als ik zeg dat -als je vandaag de dag- geen website hebt, het heel moeilijk is om bij te blijven met je concurrentie. On top, als je vandaag niet actief bent op social media, dan gaan anderen lopen met je klanten.

NEWSFLASH. Als je vandaag nog geen plannen hebt om op te starten met online trainingen om zo dus ook je diensten online aan te bieden... dan blijf je helaas achter. Want dit is de toekomst.

Online trainingen dus. Niets nieuw onder de zon trouwens. Online trainingen waren de laatste jaren al bezig aan hun opmars. Maar sinds maart 2020, is deze business meer dan ooit aan het boomen. En dat zal niet meer veranderen. Het normaal wordt het nieuwe normaal. We zijn met zijn allen meer dan ooit online aanwezig. Thuiswerk zit in de lift. Online trainingen, zoom calls, webinars, online workshops,… zijn niet meer weg te denken. En net omdat we in deze snel veranderende wereld leven, zijn en blijven we op zoek naar kennis. Kennis die ons verder helpt in ons privé of professioneel leven. Jouw kennis dus. 

Je kan je business dus heel makkelijk laten groeien door je diensten ook online aan te bieden. Het zal je ook meer zekerheid bieden wetende dat dingen als Corona enorm wat roet in het eten kunnen gooien.

Overtuigd!? Online trainingen dus. Maar hoe start je hieraan? Hoe tover je je offline diensten om naar een online concept? Hoe vind jij jouw droomklant in de grote online wereld? En andersom? En hoe zorg je ervoor dat je online training - naast interessant - ook nog eens gebruiksvriendelijk, gevarieerd en vooral impactvol is? En dat op een manier die bij je past?

Happy to help you!

Hier sta ik voor

 • AUTHENTIEK ONDERNEMEN

  Authentiek ondernemen betekent voor mij dat je, als persoon, volledig gealigneerd bent met je onderneming. Je klanten helpen doe je vanuit een dieperliggende missie. Op die manier vinden jij en je droomklant elkaar als het ware vanzelf. Hetzelfde geldt voor je online trainingen. Jouw authenticiteit trek je door in je online trainingen èn het proces errond. Zelfs verkopen wordt moeiteloos. Ik help je hier maar al te graag bij. Weet ook dat ik er voor je ben. Op eender welke manier je met mij wil samenwerken... I have your back!

 • OUT-OF-THE-BOX

  Door mijn jarenlange ervaring kan ik me heel snel verplaatsen in jouw schoenen. Ik denk met je mee. Welke offline diensten bied je momenteel aan? En hoe kan je dat het best vertalen naar succesvolle online trainingen? Op een authentieke en originele manier die bij jou en je droomklant past? The sky is the limit, en ik begeleid je er maar al te graag bij.

 • CONNECTING THE DOTS

  Een online training uit de grond stampen is één ding. Maar hoe vermarkt je dit? Hoe bereik je jouw doelpubliek? Welke prijs vraag je? Hoe bouw je een converterende sales funnel? Hoe zet je een overtuigende sales pagina op? En dat op een authentieke manier? Een manier die bij JOU past? Ik help je graag.

 • CO-CREATIE

  Ik geloof heel sterk in het concept van co-creatie! Ik zie jou als mijn partner en zal jouw input dus steeds vragen en verwerken in elke stap van het proces. Overtuigd van mijn aanpak? Contacteer me op hello@teacheroes.be voor een verkennend gesprek.

 • TAILOR MADE

  Afhankelijk van je budget en de tijd die je zelf wil investeren, assisteer ik je 'op maat'. Wil je een sparring partner tijdens het opzetten van je online training? Dan kan je een coaching call boeken. Wil je zelf aan de slag op basis van mijn hands-on online trainingen? Check dan zeker mijn Academy. Wil je alles aan mij outsourcen van A tot Z? Contacteer me op hello@teacheroes.be.

 • PROJECT MANAGEMENT

  Door mijn jarenlange ervaring als consultant, zit project management in mijn DNA. Als je graag wil dat ik voor jou - op maat - aan de slag ga, dan neem ik het project management volledig op mij. Ik stippel de weg uit, en begeleid je stap voor stap doorheen het ganse proces. Ik ga dus niet alleen voor jou aan de slag, ik denk met je mee, je krijgt mijn advies en aanbevelingen erbij èn ik beheer het ganse project van A tot Z. Uiteraard steeds samen met jou.

Enkele projecten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Ik ben nog steeds iedere keer blij verrast met alle mogelijkheden die Thinkific biedt en hoe makkelijk ik er zelf in kan werken. En wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content in Thinkific, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

I love Thinkific and Plug & Pay

Ik ben die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- èn onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan.Thinkific heeft een geïntegreerde betaalpagina. Super handig, alleen kan je hiermee enkel credit card & Paypal aanbieden aan je klanten.

Gelukkig kan je koppelen met Plug & Pay dat ongelooflijk veel mogelijkheden biedt.

Met Thinkific en Plug & Pay heb je dus een gouden duo. 

Meer weten over Plug & Pay? Klik hieronder op het logo en test het 14 dagen gratis uit.Benieuwd hoe ik je kan helpen?