Jij doet het graag zelf

Jij bent een doe-het-zelver! Een èchte plantrekker! Juist? 🤩

Maar... je gaat wel graag zo snel mogelijk naar je doel! Geen gok- en opzoekwerk voor jou! Als jij iets doet, dan doe je het meteen goed.

Je hebt dus graag een houvast, iets of iemand die je vertelt wat je moet doen. Welke stappen je moet nemen.

Dan moet je zeker het aanbod in mijn teacHEROES Academy eens bekijken. Er zijn tal van "Do-It-Yourself" online trainingen die je verder helpen.

Ik leer je alles wat je moet weten over succesvolle online trainingen. Het maakt niet uit welk leerplatform je gebruikt. De strategie erachter is steeds dezelfde.

Ben jij fan van Thinkific? Ik heb ook een online training waarmee ik je de weg toon in Thinkific.

Dan zijn deze DIY online trainingen
iets voor jou 👇🏻

Alles leren over de strategie achter succesvolle online trainingen?

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Wat zeggen anderen?

“Ik zit al langer in mijn hoofd met het idee om een online training te maken, maar het leek zo onoverkomelijk dat ik het steeds maar bleef uitstellen 🙈 Met de training van Elke kreeg ik een duidelijk stappenplan waar ik eindelijk écht mee aan de slag kon 😎 Eerst een bètaversie maken van mijn training zorgde ervoor dat ik niet langer het gevoel had meteen iets perfect te moeten afleveren. Samen met mijn klanten een training maken die helemaal afgestemd wordt op hun noden, dat is écht een win-win! 🤩 Dankzij Elke start ik binnenkort met de testversie van mijn online training ‘Financial Freedom Fundamentals’. Zonder haar training had ik dat nooit gedurfd! Dankjewel Elke!”

Financial coach

Lien Detiège

“Gaf mij (chaoot) alvast veel houvast en structuur. Maakt het opstellen veel makkelijker en duidelijker. Je wint hier enorm veel tijd en vermijd dubbel werk. Super blij met deze module. Dankjewel”

Fasciatherapeut en Kinesist

Matthieu Bosmans

“Elke leerde me wat je voorbereidend allemaal best doet om een succesvolle training te maken. Zoveel waardevolle tips in een logisch geheel samengebracht, hebben me een pak kopzorgen bespaard. Dingen die ik zonder haar training nooit voor mekaar gekregen zou hebben en eigenlijk ook niet wist. Nu kan mijn training een schot in de roos worden! Bedankt Elke!”

Psicolora

Sonja Gielen

Dan zijn deze online trainingen
iets voor jou 👇🏻

Wil je graag aan de slag gaan met Thinkific?

Aan de slag met de gratis account

De perfecte sales page in Thinkific

Wat zeggen anderen?

“De online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific" omvat een heel duidelijk stappenplan en neemt alle stress van alles zelf uit te zoeken weg. En de service nadien via mail is de kers op de taart. Bedankt!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Zelf speelde ik al eventjes met het idee om een cursus te lanceren. Hoe en waar ik dat zou doen hield me enorm tegen. De cursus van Teacheroes zorgde ervoor dat ik een duidelijk antwoord kreeg en gewoon de stapjes van de cursus kon volgen. Ik kon me focussen op mijn leerstof en moest niet alles gaan uitzoeken. Dit heeft me enorm veel tijd (én dus geld) bespaard! Een dikke aanrader voor iedereen die een cursus wilt lanceren! 😊”

Sociale Media Marketeer

Aurelie Anciaux

“Het is een duidelijke en heldere cursus, waarbij je stap voor stap meer leert over Thinkific. Als je de stappen volgt kom je automatisch bij jouw gewenste eindresultaat uit. Het is een luchtige cursus die zelfs voor een leek zoals mij, heel aangenaam te volgen is. Maar wat ik zeker een pluspunt vind: de support die je krijgt van Elke! Zij heeft mij super goed geholpen wanneer ik vragen had! Een schoolvoorbeeld van klantvriendelijkheid! Ik ben zo blij dat ik voor Thinkific gekozen heb, en terecht ben gekomen bij deze cursus.”

Diëtiste & Sanacoach

Nele Hesemans

Zit je nog met vragen?

  • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

    Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.