Maar wil je graag nog meer inschrijvingen voor je online training?

Ben jij al opgestart in Thinkific?

Dan heb je dè perfecte sales page nodig! That's right, als je meer inschrijvingen wil voor je online learning modules, dan ga je o.a. moeten inzetten op je sales page.

De perfecte sales pagina verkoopt je online training vanzelf. Maar wat is dè perfecte sales page? Wel, die steunt op drie zaken: 1) een goed verhaal, 2) een logische en doordachte structuur en 3) het visuele aspect.

Idealiter haal je dus het maximum uit alledrie. Hoe doe je dit in Thinkific? Wel, dat kan ik jou leren.

De perfecte sales page dus... Hoe begin je daaraan in Thinkific?

 • Thinkific heeft tal van leuke "blokken" om je sales page vorm te geven. Maar hoe bouw je met die blokken de perfecte structuur voor je sales page? Welke blok gebruik je voor welk stuk van je verhaal? Hoe belangrijk is die volgorde? En hoe bewerk je die blokken om er zo het maximum uit te halen?

 • De perfecte sales page zit visueel ook goed in elkaar. Hoe vertel je je verhaal aan de hand van visuals zodat je droomklant geboeid verder leest i.p.v. wegklikt omdat je verhaal tè langdradig is? Welke 'blokken' in Thinkific zijn hiervoor ideaal? Hoe laat je jouw sales page matchen met jouw stijl? Hoe en waar zet je foto's en mock-ups in?

 • Wat zijn de succesformules voor het verhaal van dè perfecte sales pagina? Hoe kan je met je verhaal meer van je droomklanten bereiken en helpen? Hoe schrijf je het verhaal dat je wil vertellen? Hoe maak je je droomklant nieuwsgierig naar meer i.p.v. dat ze wegklikken? Hoe belangrijk is social proof? En hoe verwerk je dit in Thinkific?

 • Je wil dè perfecte sales page zonder uren tijd en energie te verspillen. Want die technische shizzle en al het opzoekwerk, dat is niet jouw ding. Je krijgt meer energie en voldoening van je tijd aan je droomklanten te besteden en hen verder te helpen met jouw expertise.

Wat als ik je nu eens vertel...
...dat je je hoofd hier niet langer over hoeft te breken!

Beeld je in dat je meer inschrijvingen voor je online modules krijgt! En dit binnen enkele dagen. Zonder dat het je stress bezorgt want je moet zelf niets uitzoeken.

That's right, ik ga jouw tonen hoe je dè perfecte sales page kan opzetten in Thinkific. Ik toon je welke 'blokken' je hiervoor kan gebruiken. Gebaseerd op bewezen succesformules.

Er is maar één ding dat jij nog moet doen, en dat is je verhaal erin knallen. Maar wacht! Zelfs daarbij gids ik je stap voor stap. Ik toon je hoe je dat doet in deze online training waarin ik je stapsgewijs begeleid. Zo leer je hoe jij de perfecte sales pages kan maken in Thinkific.

En dit alles... zonder dat het een grote hap uit je budget neemt! Benieuwd naar meer? Scroll dan verder, ik vertel je er alles over!

Say hi to the "Thinkific Sales Page Blueprint"

Ontdek dè online training waarin ik jou help met de structuur, het visuele aspect en het verhaal voor je perfecte sales pageDit krijg je van mij als je inschrijft voor
de 'Thinkific Sales Page Blueprint'

 • Een leuke, hands-on online training

  Elke online module heeft de perfecte sales page nodig. Eéntje die zich vanzelf verkoopt. Dat kan als je deze schrijft volgens de gekende en bewezen succesformules. Hoe doe je dat? Wel, in mijn online training begeleid ik je stap voor stap. Ik toon je aan de hand van korte, hands-on video's en instructies hoe je de perfecte sales page in Thinkific kan opbouwen en vullen met je geweldig verhaal. Ik baseer me hiervoor op mijn 'Sales Page Blueprint'. Deze kan je uiteraard nog volledig zelf finetunen.

 • De Sales Page Blueprint

  De Sales Page Blueprint is opgebouwd volgens de regels van de kunst. De structuur is belangrijk. Het visuele aspect ook. En uiteraard het verhaal dat je brengt. Ik heb het maximum uit al deze zaken gehaald en de "Sales Page Blueprint" gecreëerd. De Sales Page Blueprint is opgebouwd uit Thinkific 'blokken' waar elke blok een deel van je verhaal vertelt. Ik toon jou hoe die eruit ziet, wat de meerwaarde is en uiteraard ook hoe je deze zelf kan goed zetten in jouw Thinkific account.

 • Worksheets

  Aan de hand van tal van leuke worksheets die je kan downloaden, leer ik je hoe je de theorie kan omzetten naar de praktijk. Yes, ik ga je ook een beetje aan het werk zetten. Een goede voorbereiding is namelijk nodig als je de perfecte sales pages wil schrijven om zo meer droomklanten te bereiken en helpen!

Een woordje extra over mijn Thinkific Sales Page Blueprint

Thinkific is een geweldig platform maar als je start... is alles nog blanco. Uiteraard kan je snel en gemakkelijk je sales page opzetten maar toch is het belangrijk dat je dat doordacht doet. Je sales page is namelijk de pagina waar je droomklant op terecht komt als die van jou en jouw online modules heeft gehoord. Maar dat wil niet zeggen dat die zomaar jouw online modules gaat aankopen.

Het verhaal dat je brengt is enorm belangrijk. Maar ook de structuur en het visuele aspect. Hoe zorg je ervoor dat je droomklant getriggerd wordt om meer te weten te komen om uiteindelijk overtuigd te zijn en zich in te schrijven voor jouw online module?

Ik heb dit alles gecombineerd in mijn Thinkific Sales Page Blueprint. Ik toon je hoe je die opzet, en hoe je je verhaal daarin kan vertellen.

Wat ga ik jou leren?

 • Het verhaal van je sales page

  Het verhaal dat je brengt op je sales page is enorm belangrijk. Je wil namelijk je droomklant aanspreken. Dan moet je goed weten wie je droomklant is, welke problemen die heeft en hoe jij die kan oplossen met jouw online module. Hoe kan je het leven van je droomklant veranderen? Hoe schrijf je dat verhaal? Ik begeleid je stap voor stap hoe je je verhaal kan schrijven om je bezoekers te overtuigen zich in te schrijven voor je online module.

 • De structuur van je sales page

  Je mag je droomklant perfect kennen en dit vertalen naar een ijzersterk verhaal. Maar je mist gegarandeerd je doel als dit verhaal niet logisch en duidelijk gestructureerd is. Zo bestaan er bewezen succesformules die je kan volgen. Op basis hiervan heb ik de Sales Page Blueprint gemaakt. Deze bestaat uit 17 Thinkific blokken die elk hun doel hebben, namelijk een stukje van je verhaal vertellen op een boeiende manier die je droomklant meer en meer nieuwsgierig maakt.

 • Het visuele aspect

  Je verhaal mag ijzersterk in elkaar zitten. Je mag alle regeltjes van de logica gerespecteerd hebben wat betreft de structuur. Als je dat gewoon in een lange tekst giet op je sales page, dan loop je het risico dat je droomklant de aandacht verliest en afhaakt. Dus maak het zo visueel mogelijk.

Dankzij deze online training...

 • Ga je, met je sales pages, meer droomklanten overtuigen om in te schrijven voor jouw online modules die hun leven gaan veranderen!

 • Bespaar je stress en tijd om alles uit te zoeken. Bovendien bespaar je ook veel geld.

 • Weet je eindelijk hoe je de perfecte sales pages kan schrijven voor jouw online modules. En dit volgens de regels van de kunst met als enige doel om zoveel mogelijk van je droomklanten te bereiken en verder te helpen.

 • Krijg je mijn Sales Page Blueprint als voorbeeld om je sales page uit te schrijven om zo de grootst mogelijke impact te creëren.

 • Kan je je droomklanten helpen wanneer je slaapt... Wanneer je op vakantie bent. En euh... "Wel hallo, passieve inkomsten"! I like you!

BONUS: Hoe creëer je nog meer verkeer?

 • Blogs in Thinkific

  Ik deel één van mijn meest waardevolle tips om nog meer verkeer naar je sales page te creëren. En dat is het inzetten van blog posts. Dit kan perfect in Thinkific hoewel het er niet voor gemaakt is. Ik toon je mijn workaround en ook hoe dat dit perfect werkt om meer verkeer naar je online learning platform te leiden. Gratis, via Google en andere zoekmachines.

 • SEO Settings

  Thinkific en SEO settings = een match made in heaven. Tenminste als je het goed doet. Ik deel al mijn tips & tricks, inclusief hoe je SEO kan inzetten in je blogs. Via je blogs leid je je droomklanten naar je mailing, je lead magnets en/of je betalende online training.

 • Technische support

  Zit je vast? Twijfel je ergens over? Doorheen de online training kan je in elke les vragen stellen.

Zit je nog met vragen?

 • Hoe werkt het praktisch?

  Van zodra je bent ingeschreven, heb je onmiddellijk toegang tot de online training. Je kan dus meteen starten.

 • Zijn de prijzen inclusief btw?

  Ja! De prijzen zijn inclusief 21% btw. Je krijgt een factuur bij een succesvolle betaling.

 • Kan ik betalen in meerdere schijven?

  Voor deze online training kan dit helaas niet.

 • Hoeveel tijd moet ik rekenen om één sales page af te hebben?

  Alles hangt af van jouw agenda en de hoeveelheid materiaal dat je al hebt klaarliggen. Maar reken zeker een dag of enkele dagen. Belangrijk is dat je het op je eigen tempo doet. Het moet vooral leuk zijn. En dan wil je jezelf niet te hard onder druk zetten. De eerste sales page zal het meeste energie vragen. Daarna gaat het een stuk gemakkelijker gaan.

 • Hoelang heb ik toegang tot de online training?

  Je hele leven! Je kan eender wanneer inloggen en verder doen, of later enkele zaken herbekijken als je een opfrissing nodig hebt.

 • Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden? Bv voor Thinkific?

  Alles hangt af in welke account van Thinkific je werkt. Is dit de gratis account van Thinkific? Dan is dit inclusief hosting & SSL. Je hebt zelfs geen domeinnaam nodig. Met deze gratis account kan je perfect lanceren. Het is volledig operationeel. Als je extra features wil, dan heb je mogelijks een upgrade nodig. Ik toon je hoe maar het is niet noodzakelijk en het is je eigen keuze.

 • Ik heb nog geen Thinkific account. Is deze training dan iets voor mij?

  Dan raad ik je aan om eerst mijn online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific?" te volgen. Hier leer je hoe je alles - technisch gezien - opzet. Heb je nood aan een kant-en-klare oplossing? Dan is de Thinkific Succes Kit wellicht iets voor jou. Meer weten? Klik bovenaan in het menu op "Academy" en klik vervolgens op "Thinkific Succes Kit DIY" (zonder coaching) of "Thinkific Succes Kit VIP" (met 3u coaching).

 • Ik heb een andere online learning platform. Is deze online training dan iets voor mij?

  Helaas niet aangezien dit specifiek over Thinkific gaat. Maar wellicht kan ik je helpen op een andere manier. Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Ga jij mijn sales page voor mij klaar zetten?

  Ik ga niet voor jou persoonlijk aan de slag maar ik toon je wel aan de hand van deze hands-on en leuke online training hoe je dat stap-voor-stap doet. Zit je ergens vast? Je kan me steeds vragen stellen tijdens de online training. I have your back!

Deze online training is perfect voor jou als je...

 • Al gestart bent in Thinkific en nu meer inschrijvingen wil realiseren voor je online modules.

 • Je het maximum wil halen uit je Thinkific account! Ik deel al mijn tips & tricks. Thinkific zal geen geheimen meer hebben voor jou!

 • Ambitieus bent en anderen wil helpen met jouw expertise.

 • Je doordacht te werk wil gaan. Geen kip-zonder-kop werk voor jou!

 • Je klaar bent voor een andere aanpak! Meer impact, meer vrijheid, meer groei en meer inkomsten.

 • Je genoeg hebt van alle tijdverspilling en stress die erbij komt kijken als je het zelf wil uitzoeken. Al die technische shizzle!! Grrrr!! Je wil je niet langer overweldigd voelen maar je focussen op wat echt belangrijk is: je klanten en jezelf!

Dit ga ik je leren in deze online training

Klik rechts op het gele pijltje als je meer wil weten

 1. 01
  • All right! You're in! 👊

  • Setting The Scene.

  • 🎥 Hallokes!

  • Het doel van een sales page is...?

  • 🧞Tip: Keyword Research

  • Wat verwacht je van deze online training?

 2. 02
  • Wat gaan we doen?

  • 🧞Tips voor een converterende sales page.

  • 🎥 Even door je Sales Page Blueprint scrollen.

  • 📎 To Do: De structuur opzetten.

  • Pas je thema aan.

  • Pas je "theme settings" aan.

  • Bewonder de structuur van je sales page!

  • Even je kennis testen.

  • So far, so good?

  • Welke types secties kan je allemaal gebruiken voor je sales page? (klik links onder op 'volgende' om door de slides te gaan)

 3. 03
  • Wat gaan we doen?

  • 🍋 STAP 1: Wie is jouw droomklant?

  • 🍋 STAP 2: Wat is jouw oplossing?

  • 🍋 STAP 3: Finetune je online module.

  • 📎 Download de worksheet.

  • Even je kennis testen.

  • So far, so good?

 4. 04
  • Wat gaan we doen?

  • 🧞Tips

  • Op naar de Site Builder!

  • BLOK 1: Trek de aandacht van je ideale klant!

  • BLOK 2: De opener.

  • Een tip tussendoor.

  • BLOK 3: Is dit herkenbaar?

  • BLOK 4: Wat is de impact?

  • BLOK 5: Je uniek aanbod.

  • BLOK 6: Het resultaat!

  • BLOK 7: Wat krijgt je deelnemer?

  • BLOK 8: Wat ga je leren?

  • BLOK 9: Bonus.

  • BLOK 10: De prijs.

  • BLOK 11: Countdown.

  • BLOK 12: Niet tevreden? Geld terug!

  • BLOK 13: Vertrouwen bouwen.

  • BLOK 14: Social Proof.

  • Automatische reviews.

  • BLOK 15: De laatste bezwaren wegnemen.

  • BLOK 16: Vermeld de Countdown nog eens.

  • BLOK 17: Final "call to action".

  • Bewonder je sales page!

  • Even je kennis testen.

  • So far, so good?

 5. 05
  • Wat gaan we doen?

  • Gebruik je sales page voor andere doeleinden.

  • Pas de "basic course settings" aan.

  • 🧞MUST DO: Je SEO settings!

  • Je Header

  • Pas je Header aan.

  • Pas de footer aan.

  • So far, so good?

 6. 06
  • Wat gaan we doen?

  • Support your students.

  • Bescherm jezelf.

  • Test de customer journey!

  • Deel je online training met de wereld.

  • So far, so good?

 7. 07
  • De "blog" pagina

  • Even door jouw Blog Blueprint scrollen.

  • Hoe pas je jouw Blog Blueprint aan?

  • Hoe voeg je nieuwe Blog artikels toe?

  • Hoe pas je het Blog Overzicht aan?

  • 🧞MUST DO: Je SEO settings!

 8. 08
  • Hoe heb je deze online training ervaren?

  • Hoe upgrade je jouw Thinkific plan?

  • Coaching nodig?

  • The Canva Template Library

Heb je onderstaande bedenkingen?

Heel normaal! Maar niets om je tegen te houden.

 • Ik ben niet zeker of ik dit wel kan aan de hand van een online training.

  Ik begeleid je stap voor stap. Ik toon je werkelijk, oa aan de hand van korte demo video's, printscreens en worksheets, hoe je alles moet doen. Zit je toch nog vast? Je kan me steeds bereiken doorheen de training. Je kan ook steeds een coaching uur bijboeken (€ 100 / uur - inclusief 21% btw).

 • Ik heb het enorm druk. Gaat het mij dan wel lukken?

  Ik begrijp je volledig. Een volle agenda, misschien wel enkele kids,... Maar dat is nu net het mooie aan deze online training. Het gaat je net enorm veel tijd besparen. Als je het allemaal zelf zou moeten uitzoeken, dan pas zou je veel tijd verliezen. Bovendien gaat deze online training je net tijd opleveren. Yes, je gaat méér klanten kunnen bereiken en helpen met je online programma. En dat zelfs wanneer je slaapt... Wanneer je op vakantie bent... In de winkel staat... Maar... je moet wel bereid zijn om er eerst in te investeren. Het is niet op 1, 2, 3 geflikt.

 • Wat is het verschil met je online training "Hoe maak je je online learning platform in Thinkific"?

  In mijn andere online training begeleid ik je van scratch. Hoe maak je je gratis account aan? Hoe zit mijn account in elkaar? Hoe maak ik een nieuwe cursus aan? Hoe bouw ik - technisch gezien - mijn home page? Mijn sales page? Enz... Het verschil met deze online training is dat we hier gaan focussen op de strategie achter je sales page. Als je een nieuwe online module aanmaakt in Thinkific, is je sales page quasi leeg. Hoe bouw je met de Thinkific 'blokken' de perfecte structuur? Dat leer ik jou. En meer, want je leert ook hoe je je verhaal schrijft èn in deze blokken verwerkt.

Klaar om meer inschrijvingen voor je online modules te krijgen?

Klik hieronder en schrijf je in.

Ik ben Elke, en ik help je graag!

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dè klik voelt met jou als persoon, expert èn trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen èn het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Wat zeggen anderen?

“Enkele maanden geleden heb ik mijn eerste online trainingen gemaakt, aan de hand van Elke's online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific". Ik volgde recent nog haar extra online training de "Thinkific Sales Page Blueprint" om via mijn sales page meer inschrijvingen te krijgen voor mijn online trainingen. Op basis van Elke haar instructies heb ik mijn sales pages gebouwd. Mijn sales pages zijn af en die zijn top gewoon! Ik raad iedereen de online trainingen van Elke aan! 🤩”

De Salon Planner

Stephanie Vandromme

“Waar vind je die nog tegenwoordig? Mensen die je echt helpen! Mensen die precies weten waarover ze het hebben. Mensen die je net zo lang bijstaan totdat het écht helemaal goed is. Elke is zo iemand. Echt ze is een kanjer.”

School for Humor and Authenticity

Malinca Verwiel

“Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific?" is een duidelijke en heldere online training, waarbij je stap voor stap meer leert over Thinkific. Als je de stappen volgt kom je automatisch bij jouw gewenste eindresultaat uit. Het is een luchtige cursus die zelfs voor een leek zoals mij, heel aangenaam te volgen is. Maar wat ik zeker een pluspunt vind: de support die je krijgt van Elke! Zij heeft mij super goed geholpen wanneer ik vragen had! Een schoolvoorbeeld van klantvriendelijkheid! Ik ben zo blij dat ik voor Thinkific gekozen heb, en terecht ben gekomen bij deze cursus.”

Diëtiste & Sanacoach

Nele Hesemans

Watch Intro Video

Have a peek!

Dit ga je leren in de online training!

Zit je toch nog met vragen?

 • Heb je nog enkele vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.