Of beter, hoe maak je een goede online cursus?

Je bent alvast op de juiste plaats! Want ik leer je maar al te graag hoe je een goede online cursus maakt. Je kan zelfs je online cursus door mij laten maken. Het mooie is dat ik meer doe dan enkel de set-up in een online leerplatform. Ik begeleid je ook bij de strategie achter succesvolle online cursussen. Hoe werk je je lange termijn online leeraanbod uit? Hoe bepaal je de prijs van je online cursus? Hoe begin je aan de structuur van je online training? Hoe schrijf je een overtuigende èn authentieke sales page? En veel meer. Of je het graag zelf doet of je je online academie door mij wil laten maken. Het kan allemaal. Scroll verder voor meer info.

Hoe kan ik je helpen?

“Waar vind je die nog tegenwoordig? Mensen die je echt helpen! Mensen die precies weten waarover ze het hebben. Mensen die je net zo lang bijstaan totdat het écht helemaal goed is. Elke is zo iemand. Echt ze is een kanjer.”

Is de online training markt nog niet verzadigd?

Het grote online training marktonderzoek

Dat, èn meer, wou ik weten! Daarom deed ik in de zomer van 2022 voor de tweede keer mijn grote online training marktonderzoek. Ik polste bij iedereen die al eens online training volgde of de zin er nog steeds is. En zo ja, hoe ze het liefst online leren. Of wat tegenwoordig gangbare prijzen zijn. Benieuwd naar de resultaten? Want ik deel ze graag met jou! Handig als jij online trainingen hebt, of wil maken!

Hoe bepaal je de prijs van je online cursus?

Bekijk mijn GRATIS video serie

De prijs bepalen van je online cursus... Het is iets waar veel ondernemers mee worstelen. Terecht, want een online cursus is niet tastbaar. Het is een digitaal product. Eéntje bomvol waarde in de vorm van je kennis, expertise,... Waarde waarmee je het leven van je droomklant verandert. Bovendien kan je je online cursus aan onbeperkt veel klanten verkopen, dit onbeperkt in tijd. Wat is dan de juiste prijs?

Ik help je graag! De komende drie dagen ontvang je elke dag een korte en leuke video in je inbox. Deze video's zitten boordevol tips hoe je de prijs van je online cursus (niet) bepaalt! Zo kan jij een prijs bepalen waar je je 100% goed bij voelt!

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

“Zonder Elke haar expertise hadden we nooit zo snel de Birdhouse Masterclass kunnen lanceren. Het duidelijke stappenplan en de snelle communicatie zorgde voor een vlotte samenwerking!”

“Ook al was ik zelf al begonnen met Thinkific, bij Elke leerde ik écht gestructureerd werken. Wat voorheen experimenteren was, werd systematisch een nieuwe manier van denken, aanpakken, neerzetten en genieten. Haar professionele werkwijze, enorme kennis en kunde én haar warme ondersteunende begeleiding, maken dit leerproces een plezier. She definitely had and still has my back!”

Thinkific en Plug & Pay om
je online cursus te maken


Wil je een online cursus maken? Dan ben je wellicht op zoek naar een online leerplatform. Mijn favoriete online leerplatform is Thinkific. Dit all-in-one online leerplatform komt met een sales page èn checkout voor elke online cursus. Je kan er zelfs een home page in maken. Thinkific laat je toe om -op een gemakkelijke manier- leuke en impactvolle online cursussen te maken. Bovendien is Thinkific enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Je hoeft geen IT kennis te bezitten! 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan. Je kan onmiddellijk starten met het maken van je online cursus!



Thinkific heeft een geïntegreerde checkout. Super handig, alleen kan je hiermee enkel credit card & Paypal aanbieden aan je klanten.

Gelukkig kan je koppelen met Plug & Pay. Zo kan je ook Bancontact en Ideal aanbieden aan de klanten van je online cursus. Bovendien biedt Plug & Pay extra veel mogelijkheden.

Met Thinkific en Plug & Pay heb je een gouden duo voor het maken van online cursussen. 

Meer weten over Plug & Pay? Klik hieronder op het logo en test het 14 dagen gratis uit.



Wat zeggen anderen?

“Heel fijn samenwerken met Elke. Ze tracht echt de vraag van de klant goed te begrijpen en denkt mee om zo de meest gepaste oplossing aan te bieden. Heel flexibel en snelle service. Ze zette alles op binnen een korte deadline en beantwoord vragen vliegensvlug. Merci om mee onze Healthy Academy waar te maken!”

“Elke maakte m'n Thinkific platform op. Ik heb haar ervaren als toegankelijk, hands-on en resultaatgericht, een zaligheid om mee samen te werken! Ze straalde in het online kennismakingsgesprek rust en vertrouwen uit. Ze zette alles voor me op en ze gaf me verhelderend materiaal mee om de cursus verder op punt te zetten. Daarnaast stond ze paraat voor heel wat andere ondernemersvragen van me rond de beste 'check-out' provider, tips & tricks voor Thinkific, SEO, Google,... U rock Elke, dankjewel!””

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”