Ik doe het voor jou

Hulp nodig bij het opzetten van je online cursus? Ik help je graag!

Ik zet je online cursus in je online leerplatform op, en dit van A tot Z. Op jouw maat. Ik begeleid je met betrekking tot het technische luik, alsook het strategische luik indien je hier nood aan hebt.

Qua online leerplatform, werk ik met Thinkific en Huddle, mijn favorieten. Ik bekijk graag met jou wat voor jou de beste keuze is.

Tijdens onze samenwerking denk ik met je mee, ik zet je online cursus(sen) voor je op, ik laad je cursusmateriaal op en ik zet alles live. Inclusief de nodige koppelingen zodat alles automatisch loopt van inschrijving tot betaling tot toegang.

Steeds met coaching en kennisoverdracht zodat je het erna zelf kan overnemen.

Om je zo goed mogelijk te helpen, werk ik met groeiformules wat betreft de technische set-up. Deze kan je eventueel combineren met één of meerdere van mijn strategische workshops.

Wil je graag meer info ontvangen over wat dit juist inhoudt, alsook de prijzen? Klik hieronder en stuur me even een e-mail. Ik help je graag verder.

Hoe ga ik te werk?

 • Stuur me even een e-mail (hello@teacheroes.be). Ik bezorg jou het overzicht van mijn groeiformules en workshops zodat je het op je gemak kan bekijken.

 • Zegt het je iets? Dan stel ik voor dat we even bellen om de puntjes op de i te zetten. Ik luister naar waar je staat, waar je naartoe wil en hoe ik je het beste kan helpen. Deze call is uiteraard gratis en vrijblijvend.

 • Ik kan je bijstaan met het technische luik alsook het strategische luik. Uiteraard kunnen er nog extra 'op maat' zaken bijgevraagd worden. Qua online leerplatform werk ik met Thinkific en Huddle, mijn favorieten. Wat voor jou de beste keuze is, bespreken we tijdens ons eerste gesprek.

 • Voel je de klik? Dan bezorg ik jou een offerte op maat!

 • Nadat je een GO hebt gegeven op de offerte, werk ik een planning uit. Dit is een houvast, want de planning is en blijft flexibel. Ik pas me aan aan jouw ritme. Moet er iets verschoven worden, dan doen we dat gewoon!

 • Ik splits het project op in enkele fases. Op het einde van elke fase is er een coaching call om toe te lichten wat ik heb gedaan en toon ik jou hoe je zelf aanpassingen kan doen. Bovendien zet ik je op weg voor de volgende fase van ons project. Of anders gezegd, welke info heb ik van jou nodig? Uiteraard beantwoord ik al je vragen!

 • Ik ben "pro" kennisoverdracht. Ik vind het enorm belangrijk dat je zelf ook verder kan na de oplevering. Ik maak het dus mijn missie om je te trainen & coachen zodat je niet voor elk detail naar mij moet hollen wanneer ons project eindigt. Uiteraard ben ik steeds bereikbaar voor vragen. Ook na de oplevering van het project! I have your back!

 • Op het einde van onze samenwerking heb je dus een knaller van een online cursus (of meerdere) inclusief sales page en checkout! Alles verloopt automatisch wanneer een deelnemer je cursus koopt! Bovendien kan je ook vol zelfvertrouwen aan de slag in je online leerplatform. Het moeilijkste neem ik voor mijn rekening, alle dingen die jij moet weten, leer ik jou!

Wat zeggen anderen?

“Elke maakte m'n Thinkific platform op. Ik heb haar ervaren als toegankelijk, hands-on en resultaatgericht, een zaligheid om mee samen te werken! Ze straalde in het online kennismakingsgesprek rust en vertrouwen uit. Ze zette alles voor me op en ze gaf me verhelderend materiaal mee om de cursus verder op punt te zetten. Daarnaast stond ze paraat voor heel wat andere ondernemersvragen van me rond de beste 'check-out' provider, tips & tricks voor Thinkific, SEO, Google,... U rock Elke, dankjewel!”

“Elke is een top onderneemster om mee samen te werken. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en de nodige hulp. Ook na het project laat ze je niet los en denkt ze mee verder na. Ze toont heel veel interesse en betrokkenheid. Ze is echt een super toffe madam. Ik ben een heel tevreden klant!”

Boek een Discovery Call

Wil je graag weten hoe ik je - op maat - kan verder helpen?

Je kan ook meteen een discovery call boeken. Ik luister naar je noden en vertel je op welke manieren ik je kan helpen.

Iets voor jou? Klik hieronder, beantwoord enkele vragen (kwestie dat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden) en boek een Discovery Call.

Deze call is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

“Zonder Elke haar expertise hadden we nooit zo snel de Birdhouse Masterclass kunnen lanceren. Het duidelijke stappenplan en de snelle communicatie zorgde voor een vlotte samenwerking!”

Enkele klanten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama

Zit je nog met vragen?

 • Schrijf je ook de content van de online trainingen, home page, sales page,...?

  Dat is het enige dat ik niet doe. Niemand beter dan jij kan jouw teksten schrijven. Bovendien is een online training persoonlijk, en niemand kan jouw stijl zomaar kopiëren. Gelukkig maar. Zoek je hier toch hulp bij? Wellicht kan een copywriter je helpen. Ik kan je wel helpen bij de opbouw, de structuur van je online training.

 • Wie help je met deze diensten?

  Mijn klanten die ik via deze weg verder help zijn solo-ondernemers en KMO's. Als het je aanspreekt, stuur me een e-mail op hello@teacheroes.be, dan bellen we eens. Het is geheel vrijblijvend, je hebt niets te verliezen.

 • Hoeveel kost dit?

  Omdat ik op maat werk, hangt het ervan af wat je allemaal nodig hebt. Enkel technische assistentie? Of ook strategische coaching? Doe ik louter de set-up van één online training, sales page en checkout? Of wil je 'the whole shebang', jouw eigen academie met alles erop en eraan?

  Om je een idee te geven, de richtprijs voor de technische set-up van één online training, sales page, checkout mèt Bancontact en Ideal èn een home page voor je academie, is +/- € 1.500 exclusief btw. Dit is inclusief technische coaching zodat je erna zelf verder kan wanneer je wil uitbreiden met je academie. Benieuwd naar meer? Stuur me een e-mail (hello@teacheroes.be) en ik bezorg je graag het overzicht van mijn groeiformules en workshops. Deze kan je vrij combineren, op basis van hetgeen jij nodig hebt.

 • Hoeveel bedragen de abonnementskosten van een online leerplatform?

  Alles hangt af van jouw wensen en noden. Hoe meer je wil, hoe duurder, dat is logisch. Wil je laagdrempelig starten? Dan kan ik je Thinkific aanraden. In de gratis account kan je één online training maken èn verkopen aan onbeperkt veel deelnemers. Ideaal om te starten en om erna op te schalen. Het is een formule waar veel van mijn op-maat klanten voor kiezen. Contacteer me op hello@teacheroes.be voor meer info.

 • Heb je nog andere vragen?

  Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even. Ik help je graag 💛

Wat zeggen anderen?

“Wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

“Door met Elke samen te werken heb ik mijn idee op een goede manier aangepakt met veel structuur. Elke is heel flexibel en weet altijd een antwoord op je vragen. Ze werkt echt op jouw maat en denkt mee over jouw ideeën. Weten dat er iemand is die volledig achter je staat en altijd klaar staat om te helpen is echt super en ik zou het iedereen aanraden.”

“Elke heeft me geholpen om technisch de stappen van een offline naar een online business te zetten. Met als uiteindelijk doel een online cursus op te zetten. Gaandeweg in het 1-1 traject heb ik enkele zijwegen genomen die voor mij op dat moment belangrijk waren. Elke dacht steeds begripvol met elk idee mee. Niets is haar teveel…Dat merk je aan de uitgebreide en zeer snelle opvolging via mail, zoom calls, how-to filmpjes… In mijn beleving is Elke een 'alles-in-één': technisch sterk, gestructureerd, betrouwbaar, behulpzaam, creatief, rustig en extreem lief (wat ik heel belangrijk vind in een samenwerking).”

Benieuwd hoe ik je kan helpen?