Ik doe het voor jou

Wil je graag je online cursus laten maken? Of je online leerplatform laten opzetten? Omdat je geen tijd hebt om het allemaal zelf uit te zoeken? Omdat je er geen energie van krijgt? Omdat al die technische shizzle niet aan jou is besteed? I hear you!

Ik kan je helpen met het maken van je online cursus of online leerplatform, en dit van A tot Z. Op jouw maat. Zowel wat het technische luik betreft, als het strategische luik.

Ik denk met je mee, ik zet je online training(en) voor je op, ik laad je content op en ik zet alles live. Inclusief de nodige automations.

Steeds met coaching zodat je je online leerplatform erna zelf kan over nemen.

Het enige dat ik niet doe is jouw content uitschrijven, want niemand beter dan jij kan dit!

Om je zo goed mogelijk te helpen, werk ik met groeiformules wat betreft de technische set-up. Deze kan je eventueel combineren met één of meerdere van mijn strategische workshops.

Wil je graag meer info ontvangen over wat dit juist inhoudt, alsook de prijzen? Klik hieronder en stuur me even een e-mail. Ik help je graag verder.

Hoe ga ik te werk?

 • Stuur me even een e-mail (hello@teacheroes.be). Ik bezorg jou het overzicht van mijn groeiformules en workshops zodat je het op je gemak kan bekijken.

 • Zegt het je iets? Dan stel ik voor dat we even bellen om de puntjes op de i te zetten. Ik luister naar waar je staat, waar je naartoe wil en hoe ik je het beste kan helpen. Deze call is uiteraard gratis en vrijblijvend.

 • Ik kan je bijstaan met het technische luik (groeiformules) alsook het strategische luik (workshops). Uiteraard kunnen er nog extra 'op maat' zaken bijgevraagd worden.

 • Voel je de klik? Dan bezorg ik jou een offerte op maat!

 • Nadat je een GO hebt gegeven op de offerte, werk ik een planning uit. Dit is een houvast, want de planning is en blijft flexibel. Ik pas me aan aan jouw ritme. Moet er iets verschoven worden, dan doen we dat gewoon!

 • Ik splits het project op in enkele fases. Op het einde van elke fase is er een coaching call om toe te lichten wat ik heb gedaan en om je vragen te beantwoorden

 • Ik ben "pro" kennisoverdracht. Ik vind het enorm belangrijk dat je zelf ook verder kan na de oplevering. Ik maak het dus mijn missie om je te trainen & coachen zodat je niet voor elk detail naar mij moet hollen. Uiteraard ben ik steeds bereikbaar voor vragen. Ook na de oplevering van het project! I have your back!

Wat zeggen anderen?

“Elke maakte m'n Thinkific platform op. Ik heb haar ervaren als toegankelijk, hands-on en resultaatgericht, een zaligheid om mee samen te werken! Ze straalde in het online kennismakingsgesprek rust en vertrouwen uit. Ze zette alles voor me op en ze gaf me verhelderend materiaal mee om de cursus verder op punt te zetten. Daarnaast stond ze paraat voor heel wat andere ondernemersvragen van me rond de beste 'check-out' provider, tips & tricks voor Thinkific, SEO, Google,... U rock Elke, dankjewel!”

Coach

Lies de Landtsheer

Boek een Discovery Call

Wil je graag weten hoe ik je - op maat - kan verder helpen?

Je kan ook meteen een discovery call boeken. Ik luister naar je noden en vertel je op welke manieren ik je kan helpen.

Iets voor jou? Klik hieronder, beantwoord enkele vragen (kwestie dat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden) en boek een Discovery Call.

Deze call is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Zonder Elke haar expertise hadden we nooit zo snel de Birdhouse Masterclass kunnen lanceren. Het duidelijke stappenplan en de snelle communicatie zorgde voor een vlotte samenwerking!”

Birdhouse Masterclass

Annekatrien Chielens

Enkele klanten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama

Zit je nog met vragen?

 • Schrijf je ook de content van de online trainingen, home page, sales page,...?

  Dat is het enige dat ik niet doe. Niemand beter dan jij kan jouw teksten schrijven. Bovendien is een online training persoonlijk, en niemand kan jouw stijl zomaar kopiëren. Gelukkig maar. Zoek je hier toch hulp bij? Wellicht kan een copywriter je helpen.

 • Wie help je met deze diensten?

  Mijn klanten die ik via deze weg verder help zijn solo-ondernemers en KMO's. Als het je aanspreekt, boek de call zou ik zeggen ☺️. Het is geheel vrijblijvend, je hebt niets te verliezen. Je mag me ook een e-mail sturen zodat ik je het overzicht van mijn groeiformules en workshops kan bezorgen.

 • Hoeveel kost dit?

  Omdat ik op maat werk, hangt het ervan af wat je allemaal nodig hebt. Enkel technische assistentie? Of ook strategische coaching? Doe ik louter de set-up van één online training, sales page en checkout? Of wil je 'the whole shebang', jouw eigen academie met alles erop en eraan?

  Om je een idee te geven, de richtprijs voor de technische set-up van één online training, sales page, checkout mèt Bancontact en Ideal èn een home page voor je academie, is +/- € 1.500 exclusief btw. Dit is inclusief technische coaching zodat je erna zelf verder kan wanneer je wil uitbreiden met je academie. Benieuwd naar meer? Stuur me een e-mail (hello@teacheroes.be) en ik bezorg je graag het overzicht van mijn groeiformules en workshops. Deze kan je vrij combineren, op basis van hetgeen jij nodig hebt.

 • Heb je nog andere vragen?

  Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even. Ik help je graag 💛

Wat zeggen anderen?

“Wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

“Door met Elke samen te werken heb ik mijn idee op een goede manier aangepakt met veel structuur. Elke is heel flexibel en weet altijd een antwoord op je vragen. Ze werkt echt op jouw maat en denkt mee over jouw ideeën. Weten dat er iemand is die volledig achter je staat en altijd klaar staat om te helpen is echt super en ik zou het iedereen aanraden.”

Stikcel

Celine Van Wassenhove

“Elke heeft me geholpen om technisch de stappen van een offline naar een online business te zetten. Met als uiteindelijk doel een online cursus op te zetten. Gaandeweg in het 1-1 traject heb ik enkele zijwegen genomen die voor mij op dat moment belangrijk waren. Elke dacht steeds begripvol met elk idee mee. Niets is haar teveel…Dat merk je aan de uitgebreide en zeer snelle opvolging via mail, zoom calls, how-to filmpjes… In mijn beleving is Elke een 'alles-in-één': technisch sterk, gestructureerd, betrouwbaar, behulpzaam, creatief, rustig en extreem lief (wat ik heel belangrijk vind in een samenwerking).”

Sarah and housemates

Sarah Grauwels

Benieuwd hoe ik je kan helpen?