Ik doe het voor jou

Geen tijd om het allemaal zelf uit te zoeken? Krijg je er geen energie van? Of is al die technische shizzle niet aan jou besteed?

Ik kan je helpen van A tot Z. Op jouw maat. Zowel wat het technische luik betreft, als wat het strategische luik betreft.

Ik denk met je mee, ik zet alles op, ik laad je content op en ik zet alles live. Inclusief de nodige automations.

En steeds met coaching & training om het daarna zelf over te nemen.

Het enige dat ik niet doe is jouw content uitschrijven, want niemand beter dan jij kan dit!

Wil je graag meer info hoe ik jou het beste kan helpen? Boek dan een Discovery Call.

Scroll verder voor meer info.

Hoe ga ik te werk?

 • Tijdens de discovery call luister ik naar waar je staat en waar je naartoe wil

 • Ik kan je bijstaan met het technische luik alsook het strategische luik

 • Voel je de klik? Dan bezorg ik jou een offerte op maat!

 • Nadat je een GO hebt gegeven op de offerte, werk ik een planning uit. Dit is een houvast, want de planning is en blijft flexibel. Ik pas me aan aan jouw ritme. Moet er iets verschoven worden, dan doen we dat gewoon!

 • Ik splits het project op in enkele fases. Op het einde van elke fase is er een coaching call om toe te lichten wat ik heb gedaan en om je vragen te beantwoorden

 • Ik ben "pro" kennisoverdracht. Ik vind het enorm belangrijk dat je zelf ook verder kan na de oplevering. Ik maak het dus mijn missie om je te trainen & coachen zodat je niet voor elk detail naar mij moet hollen. Uiteraard ben ik steeds bereikbaar voor vragen. Ook na de oplevering van het project! I have your back!

Wat zeggen anderen?

“Elke maakte m'n Thinkific platform op. Ik heb haar ervaren als toegankelijk, hands-on en resultaatgericht, een zaligheid om mee samen te werken! Ze straalde in het online kennismakingsgesprek rust en vertrouwen uit. Ze zette alles voor me op en ze gaf me verhelderend materiaal mee om de cursus verder op punt te zetten. Daarnaast stond ze paraat voor heel wat andere ondernemersvragen van me rond de beste 'check-out' provider, tips & tricks voor Thinkific, SEO, Google,... U rock Elke, dankjewel!”

Coach

Lies de Landtsheer

Boek een Discovery Call

Wil je graag weten hoe ik je - op maat van jou - kan verder helpen?

Laten we dan eerst eens even bellen. Ik luister naar je noden en vertel je op welke manieren ik je kan helpen.

Iets voor jou? Klik hieronder, beantwoord enkele vragen (kwestie dat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden) en boek een Discovery Call.

Deze call is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Zonder Elke haar expertise hadden we nooit zo snel de Birdhouse Masterclass kunnen lanceren. Het duidelijke stappenplan en de snelle communicatie zorgde voor een vlotte samenwerking!”

Birdhouse Masterclass

Annekatrien Chielens

Enkele projecten

 • Birdhouse Masterclass
 • OCHO
 • Radio Mama
 • Shine Your Soul Academy

Zit je nog met vragen?

 • Schrijf je ook de content van de online trainingen, home page, sales page,...?

  Dat is het enige dat ik niet doe. Niemand beter dan jij kan jouw teksten schrijven. Bovendien is een online training persoonlijk, en niemand kan jouw stijl zomaar kopiëren. Gelukkig maar. Zoek je hier toch hulp bij? Wellicht kan een copywriter je helpen.

 • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.

Wat zeggen anderen?

“Wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

“Door met Elke samen te werken heb ik mijn idee op een goede manier aangepakt met veel structuur. Elke is heel flexibel en weet altijd een antwoord op je vragen. Ze werkt echt op jouw maat en denkt mee over jouw ideeën. Weten dat er iemand is die volledig achter je staat en altijd klaar staat om te helpen is echt super en ik zou het iedereen aanraden.”

Stikcel

Celine Van Wassenhove

“Elke heeft me geholpen om technisch de stappen van een offline naar een online business te zetten. Met als uiteindelijk doel een online cursus op te zetten. Gaandeweg in het 1-1 traject heb ik enkele zijwegen genomen die voor mij op dat moment belangrijk waren. Elke dacht steeds begripvol met elk idee mee. Niets is haar teveel…Dat merk je aan de uitgebreide en zeer snelle opvolging via mail, zoom calls, how-to filmpjes… In mijn beleving is Elke een 'alles-in-één': technisch sterk, gestructureerd, betrouwbaar, behulpzaam, creatief, rustig en extreem lief (wat ik heel belangrijk vind in een samenwerking).”

Sarah and housemates

Sarah Grauwels

Benieuwd hoe ik je kan helpen?