All right, jij wil jouw eigen online trainingen! Maar...

 • Je doet dit liever niet alleen

 • Je weet niet hoe je eraan kan beginnen

 • Je wil het graag goed doen, op lange-termijn denken. Maar hoe?

 • Je twijfelt heel de tijd aan vanalles en nog wat en blijf het uitstellen

 • Je lijkt er maar geen tijd voor kunnen vrij te maken. Er komt altijd iets tussen 🥺

 • Je vraagt je heel de tijd af hoe anderen het aanpakken en of ze dezelfde uitdagingen als jou hebben

 • Je wil graag bevestiging dat je goed bezig bent en wat je eventueel nog kan bijsturen

Stel je nu eens voor dat...

 • Je deel uitmaakt van een kleine maar fijne groep van gelijkgezinde ondernemers. Waar je terecht kan met je vragen. Waar je van kan leren. Die jou inspireren. Die jou steunen. En andersom!

 • Je een duidelijk, logisch en doordacht stappenplan volgt waardoor je recht naar je doel kan, zonder omwegen

 • Je niets meer moet gaan uitzoeken. Aan de hand van hands-on opdrachten, inclusief training en begeleiding, werk je stap voor stap aan jouw online training plannen

 • Je een duidelijk doel voor ogen hebt waar je over een periode van 4 weken naartoe kan werken

Zeg hallo tegen mijn workshops!

Heb je zojuist meerdere keren 'ja' geknikt? Dan zijn mijn workshops dè oplossing voor jou! 💪🏻

Online Braining Camp is een serie van 4 online workshops, die plaats vinden via Zoom.

Elke week werken we rond één thema. Rond dit thema, krijg je een opdracht. Deze wordt, tesamen met de nodige instructies en mini-training, opgeladen in de CHECKPOINT. Je kan dit vergelijken met een online bib. Hier worden ook de replays opgeladen.

Deze workshops zijn bestemd voor 4 tot 6 ondernemers. Ik wil het bewust klein en fijn houden want alleen zo kan je er het maximum uit halen.

Het maakt trouwens niet uit waar je staat in je online training avontuur. Het concept werkt voor iedereen. Ook het leerplatform dat je gebruikt of wil gebruiken is niet belangrijk.

De workshops zijn enorm inspirerend, activerend èn verbindend. Op het einde, heb je talrijke ideeën die je nooit alleen zou kunnen bedenken.

De volgende editie vindt plaats in maart 2023. Iets voor jou? Zet je alvast op de wachtlijst!

Dit zeggen anderen

“Tijdens de workshops krijg je een duidelijke basis mee om je aanbod rond online trainingen op lange termijn uit te bouwen, eender in welke fase je zit. Je geraakt hierdoor zo geïnspireerd dat je niet anders kan dan er werk van te maken. Door de opdrachten ga je ook effectief aan de slag omdat je deze tijd bewust hebt vrijgemaakt. Daarbovenop leer je enorm veel van en met elkaar. Je kan ideeën delen èn dragen van elkaar. Je krijgt tal van nieuwe invalshoeken mee. En doordat jij jouw feedback deelt, Elke, wordt het nog waardevoller. Hier heb je ècht iets aan! Een heel tof concept, bedankt!”

Positieve vibes in je gezin

Hanne De Meester

“De Online Braining Camp workshops waren exact wat ik nodig had om in actie te komen om de strategie voor mijn online trainingen uit te werken. Ik heb ook de eerste stappen gezet om mijn online training concreet uit te werken, en dit aan de hand van een heldere methode. Elke is een experte in haar vakgebied. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk en ze is een bron van inspiratie. Het is ook superfijn om samen met andere ondernemers je eerste ideeën over je online training te concretiseren en je te laten inspireren. Genoten van de workshops en superblij met het resultaat.”

Loopbaancoach

Tanja Vandingenen

“Het was top! Alvorens ik me inschreef, heb ik wel lang getwijfeld. Mijn eerste motivatie was: ‘dan ben ik eindelijk verplicht om tijd in mijn agenda te voorzien om mijn online training uit te werken!’ Maar het was veel meer dan dat! Aan het einde van deze workshops zat mijn online training volledig in mijn hoofd, een betere versie dan wat ik ooit alleen had kunnen bedenken. Ik heb nu ook een kijk / visie/ strategie over de toekomst en eventuele toekomstige trainingen. Het plaatje klopte, ik kon keuzes maken. Allemaal top gedaan, Elke! ”

Baby en peuterslaapcoach

Loes Van Kelst

Dit krijg je allemaal

 • 4 ONLINE WORKSHOPS

  Elke donderdagvoormiddag, 4 weken lang, vindt er een workshop plaats (online via ZOOM). Elke workshop draait rond één thema. Hier hoort een opdracht bij die je op voorhand krijgt. Deze wordt opgeladen in de CHECKPOINT, een soort van online bib. Tijdens elke workshop zet ik je graag 30 minuten 'in de spotlight'. Jouw tijd om te praten over hetgeen jij hebt uitgewerkt. Om je vragen te stellen. Wij denken met je mee en inspireren jou. Het is een heel veilige omgeving waar alles kan, en niets moet. Je gaat zien dat je je meteen op je gemak gaat voelen, net omdat je deel uitmaakt van een kleine groep gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde willen en met dezelfde uitdagingen worstelen. Je gaat je enorm begrepen voelen, dat beloof ik jou. Op basis van de feedback die je krijgt, kan je alles nog verder finetunen. Je zal zien dat je ideeën krijgt, waar je zelf nooit aan gedacht had. Of bevestiging dat je goed bezig bent. De eerste twee workshops draaien rond jouw ideeën, jouw droomklant alsook de strategie. Het is belangrijk dat je dat al in grote lijnen vastklikt. In de derde en vierde workshop gaan we inzoomen op één online training naar keuze. Op het einde van de workshops is je online training plan een feit. Je gaat ervan versteld staan welke grote stappen je gezet hebt, op heel korte tijd.

 • ONLINE CHECKPOINT

  Elke week krijgen je van mij een concrete opdracht, inclusief de nodige uitleg èn training. De opdrachten en de training vind je terug in de CHECKPOINT, een soort van 'online bib'. Zit je vast? Of heb je vragen? Je kan steeds mijn hulp inroepen, ik ben er voor jou. Je krijgt onbeperkte toegang tot deze online CHECKPOINT. Handig want zo kan je na de workshops alles op je gemak opnieuw bekijken. Hier worden trouwens ook de replays van de workshops opgeladen. Zo kan je al de waardevolle feedback die je gekregen hebt tijdens de workshops nog eens opnieuw bekijken en beluisteren. Om zo je plannen eventueel bij te sturen.

 • SPARRINGPARTNERS

  Het unieke aan dit concept is dat je terecht komt in een groepje van gelijkgestemde ondernemers die allemaal hetzelfde willen en met dezelfde uitdagingen worstelen, wat betreft online trainingen. Je gaat je zo enorm begrepen voelen. Wil je graag tonen wat je hebt uitgewerkt? Met veel plezier bekijken we het, en geven we jou feedback. En andersom. Zelfs na de workshops. Het is als het ware een klankbord. Als onderdeel van Online Braining Camp zet ik ook een whatsapp groepje op waar alleen de ondernemers uit jouw groep toegang tot hebben. Handig om tijdens de workshops met elkaar te communiceren. Of erna. Uiteraard kan je je meldingen afzetten. In elk geval, het is uitgetest, en het werkt.

De prijs?

De prijs is € 489, inclusief 21% btw.

Je kan ook in 2 of 3 maandelijkse termijnen betalen.

Dit is inbegrepen:

👉🏻 4 x 4 uur online workshops (via zoom)

👉🏻 onbeperkte toegang tot de CHECKPOINT, een online bib met opdrachten en mini-training + de replays & slides van de workshops

👉🏻 een waanzinnig leuke 'sparring'groep van gelijkgezinde ondernemers

👉🏻 mij en de anderen als hulplijn

👉🏻 tonnen inspiratie en verse ideeën

Je kan je nu al inschrijven op de wachtlijst van de MAART 2023 editie.

Wat gebeurt er tijdens de workshops?

De workshops zelf draaien rond jou en de andere ondernemers.

Elke workshop krijg jij 30 minuten jij-tijd!

Jij vertelt wat je hebt voorbereid en wij denken met je mee.

Wij zijn jouw cheerleaders, als het ware. Je staat er dus niet alleen voor.

Er is trouwens ook een whatsapp groepje om te sparren tussen de workshops door. Kei leuk & handig!

Er zijn 4 tot 6 plaatsen want ik wil het bewust klein en fijn houden. Enkel op die manier kan je er KEI VEEL UITHALEN.

Zo waardevol want elke ondernemer staat op een ander punt in zijn online training avontuur en heeft andere ervaring in zijn rugzakje steken. Dat maakt dit concept dan ook net zo uniek.

Het is trouwens een heel veilige plek waar geen goed of fout is. Een veilige plek waar je over jouw online training plannen kan vertellen. Net omdat het zo'n klein groepje is ga je je meteen op je gemak voelen. Een klein groepje van gelijkgestemde ondernemers.

Dus ik moet een beetje werken?De workshops draaien rond enkele opdrachten, die je op voorhand krijgt.

No need to say, hoe meer je hier aan kan werken, hoe meer je eruit haalt.

Maar het is geen must, zelfs zonder voorbereiding kan je grote stappen zetten.

De 30 minuten "jij-tijd" tijdens de workshop zijn sowieso van jou. Je kiest zelf hoe je die wil benutten.

Wanneer is de volgende editie?

De volgende editie is in maart 2023.

Deze editie vindt online plaats, en dit elke donderdagvoormiddag van 9u tot 13u.

De exacte data zijn 2/3, 9/3, 16/3 en 23/3.

Je krijgt op voorhand een uitnodiging voor de 4 workshops toegestuurd, inclusief de zoom links. Op die manier staat het alvast netjes in je agenda te blinken.

Wat zeggen anderen?

“Wat jij ons hebt doen bereiken in 4 weken, Elke… WOW, diepe buiging! Deze workshops zijn zo waardevol, het maakt niet uit of je al gestart bent met online trainingen, of nog niet. Ik heb vooral geleerd om verder te kijken dan wie IK denk dat mijn droomklant is. Ik ben enthousiast aan de slag gegaan met de nieuwe inzichten waardoor je zowel wordt geïnspireerd als uitgedaagd om je online training naar het volgende niveau te tillen. De bijhorende online training is zo waardevol, een schat aan informatie. Deze workshops zijn echt een ongelooflijke container van informatie, inzichten, inspiratie èn verbinding. En jij bent de verbindende factor, Elke. Niet enkel bracht je ons kennis bij. Je denkt mee, ondersteunt waar nodig en inspireert. Ik ben zo dankbaar dat ik heb meegedaan aan de workshops!”

Holistic

Katrien Deman

“Wat ben ik blij dat ik heb meegedaan aan deze workshops! Ik heb ervan genoten en heel veel geleerd! Voor deze workshops, zat ik compleet vast qua keuze doelgroep. De opdrachten en de oprechte feedback van Elke en de andere deelneemsters hebben ervoor gezorgd dat mijn hopeloos ontspoord treintje weer op de rails terecht kwam. Door alle waardevolle informatie en positieve vibes tijdens de workshops ben ik terug met mijn online training project aan de slag. Ik heb nu een doordacht plan. Dit concept is TOP, net als Elke die met haar expertise elke vraag deskundig beantwoordt, met extra ideeën aanvult en ruimte geeft aan de input van alle deelnemers. Bedankt Elke! Ik kijk uit naar een volgende training van jou! Zo blij met jou als coach!”

Personal Color Brand Coach

Sonja GielenDit komt aan bod in de workshops

 • WORKSHOP 1: Ideeëntank

  Workshop 1 draait rond alle mogelijke ideeën voor jouw online trainingen. We zoomen in op jouw droomklant en bekijken welke uitdagingen die heeft. Hoe kan jij dit kan oplossen a.d.h. jouw online trainingen? En in welke vorm?

 • WORKSHOP 2: Strategie

  Workshop 2 draait rond het uitwerken van jouw strategisch (lange termijn) online training aanbod. We gaan dit doen a.d.h. van de waardetrap. En we bepalen welke prijzen je het beste hanteert. (STRUGGLE ALERT N°1! want dit is iets waar veel ondernemers moeilijkheden bij hebben)

 • WORKSHOP 3: Basics

  Workshop 3 draait rond het proces hoe jij de “basics” van jouw online training kan uitwerken. Je gaat dus één online training kiezen waarmee je gaat verder werken (ik ga je helpen met die keuze). We gaan het leerdoel vastklikken alsook je doelgroep. Vervolgens gaan we brainstormen over een leuke naam (struggle alert N°2!), een tagline (= belofte) en een korte omschrijving van je online training. Dit proces kan je in de toekomst herhalen en toepassen voor àl jouw online trainingen. Plus je gaat ook met enkele ideeën naar buiten voor toffe en passende “lead magnets”.

 • WORKSHOP 4: Outline

  Workshop 4 draait rond de outline van de online training die je gekozen hebt. We gaan de weg uitstippelen die jouw droomklant moet afleggen om tot op het einde te geraken, jouw leerdoel. Opnieuw gaan we als groep (zijnde jouw droomklant) met jou meedenken.

Aan het einde van de workshops heb je...

 • Een uitgewerkt business plan voor jouw online trainingen

 • Ontelbaar veel ideeën voor jouw online trainingen op maat van je droomklant

 • Een strategisch online training aanbod dat je stap-voor-stap kan gaan implementeren (op lange termijn) – inclusief de prijszetting

 • De uitgewerkte basics voor één online training inclusief het proces dat hierbij hoort

 • Een uitgewerkte outline voor één online training inclusief het proces dat hierbij hoort

 • De werkwijze onder de knie waarmee je vanaf nu aan de slag kan gaan met je online trainingen. Vaarwel gokwerk, overwhelm en getwijfel!

 • Een klein en fijn groepje van gelijkgestemde ondernemers waar je zelfs na de workshops terecht kan om zaken af te stemmen. Het perfecte klankbord!

Enkele praktische vragen

 • Hoelang duurt de Online Braining Camp workshop?

  Het is een programma van 4 weken. Iets voor de start krijg je toegang tot de CHECKPOINT, de verzamelplaats van de opdrachten en bijhorende instructies alsook mini training. Elke week bereid je je opdracht voor. Hiermee gaan we verder aan de slag tijdens de workshops. De workshops vinden telkens online plaats op donderdagvoormiddag van 9u tot 13u.

 • Wat als ik niet aanwezig kan zijn tijdens de workshops?

  Aangezien je de grootste stappen kan zetten tijdens de workshops, is het wel belangrijk dat je kan aanwezig zijn tijdens de workshops. Temeer ook omdat het een 'give & take' concept is. Jij geeft. Anderen geven. Jij neemt. Anderen nemen. Geven en nemen als in 'inspiratie' geven & nemen. Het is dus zowel fijn voor jezelf als de anderen als je elke workshop van begin tot einde kan bijwonen. Weet je op voorhand dat je niet altijd kan? Dan schrijf je je best in voor de volgende editie. Komt er de dag zelf iets onverwacht tussen? No worries, dan vinden we wel een oplossing.

 • Kan ik de workshops vanop mijn smartphone volgen?

  De workshops vinden online plaats, via Zoom. In principe kan dit dus. Maar het is wel niet zo gemakkelijk om te volgen dan dat je volgt op je PC, laptop of tablet. Idealiter zet je je op een plek waar niemand je kan storen, zodat je in alle rust kan volgen en eventueel ook zaken kan noteren. Je hebt uiteraard wel een stabiele internetconnectie nodig.

 • Hoelang heb ik toegang tot de CHECKPOINT?

  Je hebt onbeperkte toegang. Je kan eender wanneer inloggen en verder doen, of later enkele zaken herbekijken als je een opfrissing nodig hebt. Ook de replays worden hier opgeladen. Enorm waardevol want zo kan je op je gemakje alle feedback die je kreeg tijdens de workshops opnieuw bekijken.

 • Hoeveel tijd moet ik voorzien voor de opdrachten?

  Moeilijk om in te schatten want alles hangt af van waar jij al staat in jouw online training avontuur. Daarnaast werken we allemaal op een ander ritme. Om je een indicatie te geven, voorzie 1u tot 4u per week om aan je opdracht te werken. Het is trouwens geen must. Je kan ook de workshops gebruiken om rond jouw opdracht te werken. Je 30 minuten JIJ-tijd krijg je in elk geval, je kiest zelf hoe je dit invult. Alles kan, niets moet.

 • Ik heb al online trainingen gelanceerd. Maakt dat uit?

  Het maakt totaal niet uit waar je staat in je online training avontuur. Het concept werkt voor iedereen en je gaat er genoeg uithalen ongeacht of je al gestart bent met online trainingen, of nog niet.

 • Maakt het uit welk leerplatform ik gebruik?

  Het maakt niet uit welk leerplatform je gebruikt, of wil gebruiken. De workshops focussen op de strategie, alsook de processen & tools om sneller op je doel te geraken. Het technische aspect van online trainingen komt dus niet aan bod.

 • Hoe kan ik betalen?

  Je kan betalen via Bancontact, Ideal, credit card, Paypal en meer. Bij een succesvolle betaling krijg je 1 e-mail: de bevestiging dat je bestelling succesvol is, inclusief factuur. Enkele weken voor de start krijg je toegang tot de CHECKPOINT. Op die moment ontvang je nog 2 e-mails: de bevestiging dat je succesvol bent ingeschreven voor deze workshop sessie. En een e-mail met je log-in gegevens die je toegang geeft tot je Thinkific account. Via je account heb je toegang tot de CHECKPOINT, waar je de opdrachten kan vinden.

 • Krijg ik een factuur?

  Je krijgt automatisch een factuur bij een succesvolle betaling. Deze kan je downloaden in de bevestingse-mail.

Wat zeggen anderen?

“De workshops zijn een intensief en heel waardevol programma. Mijn cursus heeft echt vorm gekregen en er werd met me meegedacht als droomklant. Wanneer je een cursus ontwikkelt, bekijk je het te weinig vanuit het perspectief van je klant. Tijdens de OBC workshops werd dit wel gedaan. Dit gaf heel waardevolle inzichten waardoor ik veel geschrapt heb in mijn cursus en de volgorde veel logischer werd. Elke week was er een opdracht zodat je de stappen echt zet. Dankzij de opdrachten èn de online workshops zijn de grote lijnen nu vastgeklikt en uitgeschreven. Het grootste en moeilijkste werk hebben we samen gedaan. Bedankt Elke!”

Facelift je Beauty Business

Fran Bekker

“De Online Braining Camp workshops hebben me rust en overzicht gegeven. Ik kreeg inzicht in hoe ik een online training kan opbouwen, hoeveel van mijn kennis ik erin kan stoppen en welke prijs ik hiervoor zou kunnen vragen. Er was ook een handige mastersheet die elke keer opnieuw kan worden ingevuld. Dus bij elke nieuwe en geniale inval die ik heb, kan ik dit gaan aftoetsen aan de hand van deze mastersheet. De opbouw, de inhoud, de opdrachten,... het sluit allemaal zo fijn op elkaar aan zodat je zonder het te beseffen tot de essentie geraakt en bezig kan zijn met wat je te doen hebt. De interactie met mededeelnemers maakt dat je kan inspireren en geïnspireerd wordt. Dit zorgt voor een dieper level van werken. Ik kan deze Online Braining Camp workshops zeker aanraden wanneer je een online training wil maken of wil lanceren. Ik zou hem zo opnieuw volgen moest ik niet zodanig geïnspireerd zijn en goesting hebben om eerst mijn online training in de wereld te zetten.”

Kindercoach

Vicky Nuyts

Voor wie zijn deze workshops bestemd?

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je hebt nog geen of al enkele kleine stappen gezet

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je hebt al één of meerdere online trainingen gelanceerd

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je hebt zin om eindelijk de koe bij de horens te grijpen en er werk van te maken

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je doet het niet graag alleen en wil graag deel uitmaken van een klein maar fijn groepje gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde willen en worstelen met dezelfde uitdagingen. Je wil graag inspireren en geïnspireerd worden

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Het komt er maar niet van omwille van verschillende redenen: gebrek aan tijd, twijfel en het bijhorende uitstelgedrag, overmand door overwhelm want 'waar begin ik?'. Tijd om hier komaf mee te maken. Je wil doorzetten en knallen met jouw online trainingen

Hallo, ik ben Elke, jouw trainer!

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dè klik voelt met jou als persoon, expert èn trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen èn het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Last van deze belemmerende gedachten?

 • Ik twijfel want ik durf niet goed in groep te praten

  De kans is groot dat je mededeelnemers hier ook mee worstelen. Ik heb daar ook altijd wat last van. Maar je zal zien dat het een heel veilige plek is met gelijkgestemde ondernemers die met soortgelijke uitdagingen en twijfels worstelen. Je gaat je meteen op je gemak voelen, daar ben ik van overtuigd. Bovendien kan je zo je grenzen verleggen, in een veilige en warme omgeving.

 • Ik heb geen budget voor deze workshops

  Bezie het als een investering. Want dat is het ook. Het is een investering in... passieve inkomsten. Al eens uitgerekend hoeveel online trainingen je moet verkopen om je investering terug te verdienen? Gegarandeerd dat je dit in no-time hebt terug verdiend! Bovendien is de prijs inclusief 21% btw. De eigenlijke investering is NOG lager (als je ondernemer bent en de BTW kan recupereren). Ben je een Nederlandse ondernemer? Dan wordt de BTW automatisch verlegd op de check-out. Oh ja, je kan zelfs betalen in 2 of 3 termijnen.

 • Lijkt me interessant, maar ik heb er geen tijd voor...

  I know. Dè uitdaging waar de meeste ondernemers mee worstelen. Ook ik. En net daarom is dit dè perfecte oplossing. Je gaat op heel korte tijd heel grote stappen zetten. De workshops kan je in je agenda blokkeren. En voorzie ook enkele uren, elke week, om aan je opdracht te werken. Je gaat er geen spijt van krijgen!

 • Ik wil wel, maar nu nog niet

  Je kan je steeds aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van volgende edities. Als die er komen, want op dat vlak kan ik geen garanties geven. Het moet passen in mijn agenda en het gaat alleen maar door als er voldoende deelnemers zijn.

Wat zeggen anderen?

“De Online Braining Camp workshops waren precies wat ik op dat moment nodig had. Het is super waardevol om te kunnen sparren met anderen. Ik heb er naast inspiratie zelfs een aantal klanten uitgehaald voor mijn toekomstige online training. ”

Manifesteren kan je leren

Tiny Sanders

“De bijhorende opdrachten verplichten je om echt tijd in te roosteren om grondig te reflecteren. De mini training video's die bij de opdrachten horen, zijn zeer behapbaar. De brainstormsessies laten je over het muurtje meekijken met andere ondernemers, bevestigen je in waar je mee bezig bent en sturen bij waar nodig. Alles is mooi geordend en overzichtelijk. De aanpak is gestructureerd en de beloofde materialen komen op tijd. Elke is een super goede facilitator die zelf erg veel input en waarde geeft in de brainstormsessies. Ze geeft vertrouwen en houvast. Ze is erg zorgzaam en betrokken, een topwijf! ”

Van stress naar veerkracht

Séverine Van De Voorde