Jij wil een succesvolle online training waarmee je je onderscheidt van de rest! Maar...

 • Je hebt geen zin in de overwhelm en het gokwerk

 • Je zou graag recht naar je doel gaan zonder stress en zonder verspilling van jouw kostbare tijd en energie

 • Je twijfelt heel de tijd en blijf het uitstellen

 • Je doet dit liever niet alleen en hebt nood aan iemand waar je af en toe bij terecht kan

 • Je hebt geen tijd! Het komt er allemaal maar bovenop

Stel je nu eens voor dat...

 • Je een duidelijk, logisch en doordacht stappenplan volgt waardoor je recht naar je doel kan, zonder omwegen

 • Je niets meer moet gaan uitzoeken. Je hebt tal van praktische demo video's, worksheets, tools,... binnen jouw handbereik

 • Je een klankbord hebt van gelijkgezinde ondernemers. Waar je terecht kan met je vragen. Waar je van kan leren. Die jou inspireren. Die jou steunen. En andersom!

 • Je een duidelijk doel voor ogen hebt waar je stapsgewijs naartoe kan werken

Al mijn kennis en ervaring gebundeld in een online coaching programma

Met mijn online coaching programma help ik jou met het succesvol bouwen, lanceren en verkopen van je online training.

Het maakt niet uit welk online learning platform je gebruikt. Want de strategie achter een succesvolle online training is steeds dezelfde.

Benieuwd naar meer? Scroll zeker verder!

Zeg hallo tegen de "Online Training Boostcamp VIP"

Wil jij een persoonlijk coaching programma dat je helpt met het bouwen, lanceren en verkopen van je online training?


Wat is de Online Training Boostcamp VIP?

 • Een online training waarin ik jou stapsgewijs begeleid doorheen mijn plan van aanpak

  Je krijgt levenslang toegang tot mijn online training. Deze is opgebouwd uit 5 fases en 9 modules. Elke maand wordt 1 fase vrijgegeven. Dat betekent dat je elke maand met 1 fase aan de slag kan gaan. Maar je mag uiteraard ook meer tijd nemen. Zoveel tijd als je zelf nodig hebt. Want jij bepaalt het tempo. Het is een leuke en gevarieerde online training doorspekt met how-to video's, meer dan 50 leuke worksheets, templates, planning docs, quizzes, surveys en veel meer. Zit je vast? Je kan me steeds vragen stellen doorheen de online training. I have your back!

 • Tien uur persoonlijke online coaching

  In de Online Training Boostcamp VIP zijn 10 uur coaching calls inbegrepen. Je kiest zelf wanneer je deze inzet. Deze calls zijn op jouw maat. Je mag op voorhand je vragen doorsturen. Ik pas me aan jouw noden. Ik denk met je mee. Ik stuur je bij. Ik geef je mijn tips & tricks. Ik beantwoord je vragen. Ik geef je extra inspiratie. Whatever you need, I am there for you!

 • Toegang tot de online Alumni Community

  Na het progamma word je toegevoegd aan de Alumni Community. Zo heb je levenslang een klankbord van gelijkgezinde ondernemers waarmee je kan sparren. Waaraan je feedback kan vragen. Maar vooral waar je kan leren van elkaar.

En er zijn tal van extra's!

 • Tools & Apps Library t.w.v. € 29

  Een online library boordevol demo video's en instructies van mijn favoriete tools & apps.

 • Canva Template Library t.w.v. € 29

  Het oog wil ook wat. Om het je extra gemakkelijk te maken, krijg je van mij toegang tot mijn Canva Template Library, met mijn favoriete Canva Templates, om oa je course image, je banner, icoontjes en mock-up foto's te maken. Met instructies!

 • Tal van worksheets, templates, planning docs,...

  De online training zit boordevol worksheets, templates, planning docs,... Werkelijk àlles dat je kan helpen om het maximum uit je online training te halen, en dit op een zo praktisch mogelijke manier. Zonder dat je het allemaal zelf moet gaan uitzoeken.

Dit alles krijg je voor de prijs van

(de prijs is inclusief 21% btw)


Je kan ook in 5 maandelijkse termijnen betalen


De Online Training Boostcamp is perfect voor jou als je...

 • Eindelijk werk willen maken van een succesvolle online training die je onderscheidt van de rest

 • Je doordacht te werk wil gaan aan de hand van een plan van aanpak. Je beseft wel dat er wat tijd in zal kruipen. Ah ja, want je gaat meteen voor het groter plaatje erachter. Geen kip-zonder-kop werk voor jou!

 • Je genoeg hebt van alle tijdverspilling en stress die erbij komt kijken als je het zelf wil uitzoeken. Al die technische shizzle!! Grrrr!! Je wil je niet langer overweldigd voelen maar je focussen op wat echt belangrijk is: je klanten en jezelf!

 • Je graag ondersteuning en een duwtje in de rug nodig hebt

 • Je het voor de volle 100% meent en wil! Je bent klaar voor je online training. Het zal en moet er komen. De Online Training Boostcamp VIP is dan perfect voor jou! Want aan het einde van dit programma weet je hoe je jouw impactvolle online training kan lanceren, en dit op een doordachte manier

Het maakt niet uit of je...

 • Nog geen of wel al een online training hebt gemaakt en/of gelanceerd. Heb je het al eens gedaan? Dan is het programma ideaal om je ganse proces opnieuw te bekijken en je online training een tweede leven te geven. Of je lanceert gewoon een nieuwe online training

 • Al dan niet een online learning platform hebt. Ik leer je namelijk ook welke platformen er zijn. En wat het beste bij jou past

 • Pas na vb 10 maanden wil lanceren. Ik pas me aan aan jouw ritme en planning.

Eindelijk tijd om werk te maken van een succesvolle online training?

Klik hieronder en schrijf je in

Het programma bestaat uit 5 fases en 9 modules

Elke maand wordt er 1 fase vrijgegeven

Zit je nog met vragen?

 • Wanneer start het programma?

  Wanneer je zelf wil. Van zodra je succesvol betaald hebt, krijg je toegang tot de online modules. In de online training staat fase 1 (deze bestaat uit 3 modules) al voor je klaar. Je kan dus meteen starten. Vervolgens wordt elke maand 1 fase vrijgegeven. Na 5 maanden zijn alle 9 modules vrijgegeven. Maar jij bepaalt het tempo! Heb je meer tijd nodig, dan is dat zo. Ik pas me aan aan jouw ritme en planning.

 • Hoe werkt het praktisch?

  Van zodra je bent ingeschreven, krijg je automatisch de nodige gegevens toegestuurd om in te loggen. Je zal de online training al zien verschijnen in je dashboard. Fase 1, die bestaat uit 3 modules, wordt meteen vrijgegeven. Vervolgens wordt er aan het begin van elke maand een volgende fase vrijgegeven - dit om je de overwhelm te besparen.

 • Ik heb al online trainingen. Is dit iets voor mij?

  Het is zowel voor beginners als voor gevorderden. Heb je al een online training gelanceerd? Dan kan je jouw proces doorheen het coaching traject opnieuw bekijken èn finetunen. En/of je maakt gewoon een nieuwe online training.

 • Ik gebruik een ander platform dan Thinkific. Is dit iets voor mij?

  Ja zeker en vast! Het gaat namelijk over de strategie achter een succesvolle online training. Dit staat los van het platform dat je gebruikt.

 • Ik heb nog geen platform. Is dit iets voor mij?

  Ja hoor! Doorheen het programma vertel ik je over de mogelijkheden die er zijn. Zo kan je een platform kiezen dat bij je past. Kies je voor Thinkific? Dan kan je mijn online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific?" met een korting aankopen. Je krijgt trouwens tijdens het programma tal van tips & tricks rond Thinkific. En je kan ook perfect verder zonder platform.

 • Is het de bedoeling dat ik lanceer tijdens deze 5 maanden?

  Dat bepaal jij. 5 maanden is het absolute minimum dat je nodig hebt. Maar heb je meer nodig? Al is het een jaar? Dat kan! We passen jouw "af te leggen weg" hieraan aan.

 • Hoelang heb ik toegang tot de online training?

  Je hele leven! Je kan eender wanneer inloggen en verder doen, of later enkele zaken herbekijken als je een opfrissing nodig hebt.

 • Zijn de prijzen inclusief btw?

  De prijs van is inclusief 21% btw. Ik hou zelf niet van verrassingen op de check-out. 😉 Aangezien je de btw kan terugvorderen, is de eigenlijke investering veel lager. Voor Nederlandse ondernemers wordt de btw automatisch verlegd. Je krijgt een factuur bij een succesvolle betaling.

 • Kan ik betalen in meerdere schijven?

  Zeker! Je kan betalen in 3 of 5 schijven. Alles gebeurt automatisch.

Heb je onderstaande bedenkingen?

Laat je niet tegenhouden

 • Ik heb nog niet veel volgers. Is het dan wel een goed idee dat ik al start?

  Ja! Start before you're ready! Een groot deel van de voorbereiding van het programma is het opbouwen van je "tribe" om ze daarna warm te maken voor wat er gaat komen: jouw online training!

 • Maar ik ben niet zeker of mijn ideeën voor online trainingen wel goed genoeg zijn. Gaat dat wel aanslaan?

  Ook dat leer ik jou. Je leert hoe je je droomklant kan vinden en hoe je hen kan helpen met jouw online trainingen. Nog beter! Je gaat het zelfs met hen afstemmen 😉

 • Mijn conculega's hebben al een online training gelanceerd en die doen het super goed. Is het dan wel een goed idee dat ik ermee start?

  Het feit dat ze het goed doen is alvast het eerste bewijs dat er vraag naar is. Jij kan dus perfect ook iets lanceren in hetzelfde vakgebied. Belangrijk is dat je het op je eigen authentieke manier doet. Ik leer je hoe en ook hoe je out of the box kan denken.

 • Ik ben niet zeker of ik dit wel kan aan de hand van een online training.

  Ik begeleid je stap voor stap. Ik toon je werkelijk, oa aan de hand van korte demo video's, printscreens en worksheets, hoe je alles moet doen. Zit je toch nog vast? Je kan me steeds bereiken doorheen de training. Tijdens de coaching calls zoom ik dieper in op jouw noden. Bovendien is de online Alumni Community van onschatbare waarde. Hier kan je voor altijd connecteren met gelijkgezinde ondernemers en elkaar steunen.

 • Ik ben bang dat niemand mijn online trainingen wil kopen.

  Het is duidelijk dat de fear of failure je te pakken heeft. Hoewel dat normaal is, is dat voor niets nodig. JIJ bent de expert in wat je doet en JIJ weet vanalles dat anderen niet weten. Jij kan de problemen van jouw droomklanten oplossen. Jij kan hun leven veranderen. Het is dan wel belangrijk dat je dat helder hebt, en goed weet waar je droomklanten nood aan hebben. Dat èn nog veel meer leer ik jou in het programma. Stap voor stap. En ik ben er voor jou als je vast zit. I have your back!

 • Ik heb het enorm druk. Gaat het mij dan wel lukken?

  Ik begrijp je volledig. Een volle agenda, misschien wel enkele kids,... Maar dat is nu net het mooie aan dit programma. Het gaat je net enorm veel tijd besparen. Als je het allemaal zelf zou moeten uitzoeken, dan pas zou je veel tijd verliezen. Bovendien gaat je online training je net tijd opleveren. Yes, je gaat méér klanten kunnen bereiken en helpen met je online training. En dat zelfs wanneer je slaapt... Wanneer je op vakantie bent... In de winkel staat...

  Het programma laat je toe om alles perfect te spreiden en in te plannen over -minstens- 5 maanden. Of langer als dat beter past. Je kan de online training in je eigen tijd en op je eigen tempo kan volgen. Bovendien blijft de online training levenslang ter jouw beschikking. Je krijgt 10u coaching van mij. Je kiest zelf of je lanceert tijdens die 5 maanden (wat perfect mogelijk is) of je later wil lanceren (wat ook perfect mogelijk is). Ik leer je ook wat & hoe je alles kan inplannen. Maar... je moet wel bereid zijn om er eerst tijd in te investeren. Het is niet op 1, 2, 3 gefixt.

 • Ik twijfel want ik heb er momenteel geen budget voor.

  Ik begrijp je volledig, het neemt een hap uit je budget. Maar je moet het zien als een investering. Een investering in jezelf, en een investering in je business. Een investering die zich heel snel kan terugbetalen. Je leert immers hoe je succesvolle online trainingen kan maken. Trouwens, je kan ook betalen over 3 of 5 maanden. En de prijs die je ziet is inclusief 21% btw.

Schrijf je nu in voor de Online Training Boostcamp VIP

Ik ben Elke, en ik help je graag!

We leven al langer dan vandaag in een wereld die continue & heel snel verandert. Om mee te blijven, moet je als ondernemer snel kunnen schakelen om niet achter te blijven.

De laatste tijd is het duidelijk geworden hoe belangrijk het is om je diensten ook online aan te bieden. Zonder een online training zal het moeilijk zijn om bij te blijven met je conculega's.

Bovendien zijn we allemaal volop op zoek naar kennis. Kennis die ons verder helpt als ondernemer. Maar ook privé. Jouw kennis dus.

Om je diensten online aan te bieden, en je geweldige kennis & expertise te delen, is een online training ideaal.

Maar hoe start je hieraan? Hoe tover je je offline aanbod om naar een online training? Hoe zorg je ervoor dat je online training - naast waardevol - ook impactvol is?

Op naar meer impact, groei en vrijheid! Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Elke heeft me van A tot Z begeleid aan de hand van een strategisch stappenplan. Ze denkt steeds met je mee en kan zich heel goed verplaatsen in je schoenen. Het heeft me enorm veel tijd, stress, geld èn verspilde energie bespaard om zelf alle details uit te dokteren. Niet alleen heeft Elke me geholpen om mijn training mee online te zetten, haar grote meerwaarde ligt er vooral in dat ze ook advies geeft over de opbouw van de training, en het ganse platform, alsook hoe je het kan vermarkten en succesvol lanceren. Een aanrader!”

Shine Your Soul Academy

Geraldine Huybrechts

“Ik ben nog steeds iedere keer blij verrast met alle mogelijkheden die Thinkific biedt en hoe makkelijk ik er zelf in kan werken. En wat een geluk dat ik Elke heb gevonden. Het heeft me enorm veel tijd en energie bespaard die ik nu kon besteden aan het maken van content in Thinkific, wat ik leuk vind om te doen en waar mijn hart ligt als coach en docent. Elke is betrouwbaar, accuraat en zorgvuldig. Ook haar snelheid van reageren op vragen, het meedenken met structuur en opzet en het aanreiken van leuke oplossingen is erg fijn en effectief. Obstakels en technische uitdagingen gaat ze onverstoorbaar aan, net zolang tot het probleem adequaat is opgelost. Ik kan nu eindelijk de stappen zetten die ik al lang wilde zetten in mijn bedrijf en groei iedere dag verder.”

YokiDoki Studio

Marien van Os

Zit je toch nog met vragen?

 • Heb je nog enkele vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.

 • Bestaat er ook een groepscoaching traject?

  Ja! Maar helaas zijn de deuren momenteel toe. Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be als je interesse hebt voor de 2de editie.

Is dit iets voor jou?

Laten we even afstemmen!

Geweldige plannen maar het is toch wel wat hè? Wil je graag even met mij afstemmen alvorens we samen op pad gaan? Dat kan uiteraard.

Stuur me een e-mail op hello@teacheroes en we bellen dan eerst even om te zien of dit de perfecte fit is voor jou!

Creëer de impact waarvoor jij voorbestemd bent!

Samen met mij gaan we ervoor! 💪🏻