Ben jij dit?

Je hebt één of meerdere online trainingen die up & running zijn. 🙌🏻

Jij BLIJ 😃 want je hebt hier enorm wat geld en vooral tijd ingestoken.

Maar toch knaagt er iets. 🐁 Je hebt ondervonden dat er heel wat bij komt kijken en je vraagt je af of je er het M A X I M U M aan het uithalen bent. 🧐

Of misschien ben je een beetje teleurgesteld met het resultaat? Je had er zoveel meer van verwacht.🥺

Wel, wat als ik je nu eens vertel dat ik jou kan HELPEN?! 💪🏻 Als in... je krijgt de bevestiging van wat je goed doet. Je komt te weten wat er eventueel nog een tikkeltje beter zou kunnen? Want geef toe, het is èn blijft een groeiproces. 🌱

Benieuwd? Scroll vooral verder! 👇🏻😇

LEVEL UP audit

Haal het maximum uit je online
trainingen dankzij mijn

Ik help je graag door een audit te doen van je online training(en) en het proces dat je errond gebouwd hebt.

Je zou ervan verschieten hoeveel zaken een impact hebben op het succes van jouw online trainingen. 🚀

Ik kruip in de rol van deelnemer en doorloop - vanuit dat standpunt - één van je online trainingen. Bovendien bekijk ik het ganse proces dat je errond hebt opgebouwd. 👀

Vervolgens krijg je van mij - in het lang en het breed 😇 - mijn bevindingen en aanbevelingen.

Maar dat is nog niet alles! Bovendien COACH ik je op de punten waar jij het meeste hulp bij wil en nodig hebt. Op jouw maat dus. 💛

Wat denk je? Iets voor jou?

Hoe gaat de LEVEL UP audit in zijn werk?

 • INTAKE

  Ik bezorg je eerst een INTAKE FORMULIER (stap 1) met tal van vragen die me toelaten jouw proces in kaart te brengen. Het INTAKE FORMULIER krijg je onmiddellijk toegestuurd. Je kan dus meteen beginnen als je wil.

  Nadat ik jouw formulier heb ontvangen, plannen we de INTAKE CALL (stap 2) in. Tijdens deze call ga ik NOG dieper in op alle info die je me reeds bezorgd hebt. Kwestie dat ik alles begrijp en kan meenemen wat relevant kan zijn voor het succes van jouw online training(en) en het proces errond. De INTAKE CALL duurt één uur en vindt plaats via Zoom.

 • AUDIT

  Na de INTAKE CALL bekijk en doorloop ik één van jouw online trainingen, en dit van kop tot teen, vanuit de ogen van deelnemer. (je gaat me dan wel toegang moeten geven tot je online training 😎). Ik bekijk eveneens het proces dat je errond hebt gebouwd.

  Op basis hiervan bezorg ik je via e-mail mijn uitgebreid AUDIT RAPPORT (stap 3) met mijn bevindingen en aanbevelingen om zo het MAXIMUM uit je online trainingen te halen.

 • COACHING

  Nadat je van mij het AUDIT rapport hebt ontvangen, boeken we een online COACHING CALL (stap 4) in (via Zoom). Gedurende 1,5u beantwoord ik je vragen en stuur ik je bij zodat je weet wat je moet doen om het maximum te halen uit je online training(en).

  De COACHING CALL is volledig op jouw maat. Na deze call ben ik trouwens ook nog beschikbaar, moest je hier en daar nog vraagjes hebben. I have your back en laat je niet in de steek 💪🏻

Kleine dienstmededeling 😇

Van 4 augustus t.e.m. 29 augustus ga ik er even tussen uit (als in 🏖👙🍹). 

Je kan je audit gerust aanvragen en al aan de slag gaan met het INTAKE formulier (want dat krijg je meteen toegestuurd 💪🏻). 

De calls kunnen we helaas niet inplannen tijdens deze periode. Dat kan wel voor deze periode, of erna - uiteraard ☺️.

Waarom zou je kiezen voor mij?

Ik heb al heel wat ondernemers verder geholpen met hun online trainingen. Ik weet dus perfect wat werkt en niet werkt.

En ik weet ook wat er allemaal bij komt kijken en hoe dit een impact heeft op het succes van online trainingen.

Net omdat ik met zoveel verschillende ondernemers werk, kan ik me heel snel verplaatsen in jouw schoenen. Zowel wat betreft jouw business als jij persoonlijk.

Mijn meerwaarde ligt er ook in dat ik met je kan meedenken op zowel strategisch niveau als op het gebied van technische tools en automatiseringen.

Je gaat er geen spijt van krijgen, beloofd. ✌🏻

Dan doen we het toch gewoon samen!

Wil je het maximum eruit halen?

Wat zeggen anderen?

“Samenwerken met Elke was echt een feest. Ze is heel klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en snel! Ze deed meer dan ze beloofde en steeds met de glimlach. Ik had het zonder haar niet gekund! Bedankt, Elke!”

Radio Mama

Kristien Wollants

“Door met Elke samen te werken heb ik mijn idee op een goede manier aangepakt met veel structuur. Elke is heel flexibel en weet altijd een antwoord op je vragen. Ze werkt echt op jouw maat en denkt mee over jouw ideeën. Weten dat er iemand is die volledig achter je staat en altijd klaar staat om te helpen is echt super en ik zou het iedereen aanraden.”

Stikcel

Celine Van Wassenhove

“Elke heeft me geholpen om technisch de stappen van een offline naar een online business te zetten. Met als uiteindelijk doel een online cursus op te zetten. Gaandeweg in het 1-1 traject heb ik enkele zijwegen genomen die voor mij op dat moment belangrijk waren. Elke dacht steeds begripvol met elk idee mee. Niets is haar teveel…Dat merk je aan de uitgebreide en zeer snelle opvolging via mail, zoom calls, how-to filmpjes… In mijn beleving is Elke een 'alles-in-één': technisch sterk, gestructureerd, betrouwbaar, behulpzaam, creatief, rustig en extreem lief (wat ik heel belangrijk vind in een samenwerking).”

Sarah and housemates

Sarah Grauwels

Zit je nog met vragen?

 • Maakt het uit welk leerplatform ik gebruik als ik je hulp wil inschakelen?

  Nee, totaal niet. Ik zet me in de schoenen van deelnemer en ga kijken wat de impact van je online training is. Het maakt zelfs niet uit of je er überhaubt één gebruikt.

 • Ik ben bang voor het verdict

  Dat is voor niets nodig. 💛 Ik ben ervan overtuigd dat jij geweldig bent in wat jij doet als ondernemer. Het is dan ook logisch dat er nog verbeterpunten zijn wat betreft je online trainingen en het proces errond. Want het is eigenlijk een business op zich, online trainingen. Vooral één waarin je nog enorm kan groeien. 🌱 En dan is het leuk als iemand je kan duiden op de punten die goed gaan en waar je nog aan kan werken. Juist? En no worries, ik breng het super lief, hoor! ☺️

 • Ik wil het wel maar ik heb zo weinig tijd

  I hear you. I feel you. Maar... ik neem je bij de arm. Je gaat net tijd uitsparen omdat je heel goed weet waar je op moet focussen. Dag, gokwerk! Bovendien kan je als je je online trainingen en het proces errond gaat optimaliseren nog meer klanten bereiken en helpen. Zonder dat dit meer tijd van jou vraagt. Ah ja, want het zijn online trainingen. En jij leert jouw klanten wat ze moeten leren via die online trainingen. Tenminste als ze goed zijn opgezet. 😇 (en dat vertel ik je graag in de audit)

 • Ik heb er geen budget voor

  Ik weet niet hoeveel je online trainingen kosten, maar reken even uit hoeveel je er moet verkopen om deze investering van € 579 terug te verdienen. Dat valt vermoedelijk goed mee, juist? Bovendien is het niet alleen een kwestie van je investering in de audit terug te verdienen. Integendeel, het gaat je net meer opleveren. Want dat is het ultieme doel: het maximum uit je online trainingen halen. En dat doen we samen. Bovendien is de prijs inclusief 21% btw. Die recupereer je. Je kan trouwens ook betalen in 2 schijven.

 • Ga jij voor mij aan de slag, Elke?

  Ik ga je coachen zodat je het zelf kan doen. Komen er zaken uit de audit die niet je ding zijn? Ik help je uiteraard graag verder met betrekking tot alles dat tot online training relateert. We kunnen dan nog bespreken hoe en wat. Wil je hulp met zaken die niet mijn core business zijn? Ik heb een fantastisch netwerk en verwijs je met veel plezier door naar iemand die je kan helpen. Tenminste als je dat nodig hebt, want al hetgeen ik je ga vertellen & leren, kan je perfect zelf doen.

 • Doe je ook een audit van al mijn online tools en de opzet/settings?

  Ik ga geen toegang vragen tot de back-end van je tools. Ik ga wel het proces in kaart brengen want dat heeft een impact op het succes van je online trainingen. Wat betreft je online training, zet ik me in de schoenen van een mogelijke klant, dus als deelnemer. Hiervoor ga je me dus toegang moeten geven, als deelnemer. 😎 Daarom heb ik geen toegang nodig tot de back-end van je leerplatform. Je hebt wel recht op 1,5u online coaching. Waar nodig kijk ik uiteraard graag met je mee naar de back-end van je tools - als dat jou vooruit zou helpen.

 • Kan ik erna nog extra coaching krijgen?

  Tuurlijk, ik heb losse online coaching calls van één uur die je eender wanneer kan bijboeken (€ 100 inclusief 21% btw). Heb je na de audit hulp nodig in een andere vorm? De kans is heel groot dat ik je dan ook kan helpen. Maar dat zullen we dan bespreken. First things first: kijken waar je op moet focussen, waar je kan bijsturen, om het maximum uit je online training(en) te halen! 🙌🏻

 • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?