In 5 weken een mini cursus
in Thinkific

GRATIS MINI CURSUS

Hoelang droom jij al van je eigen online cursus? Al een tijdje?

Maar komt het er maar niet van omdat je de tijd niet vindt? Omdat je niet weet hoe eraan te beginnen? En moet die technische shizzle er echt bij? πŸ₯Ή Of schrikt de investering van tijd en geld je wat af? Want gaat je online cursus wel aanslaan?

Hear, hear! 😁 Ik ga je helpen! In amper 5 weken tijd leer ik je hoe je op een laagdrempelige èn gratis manier een mini cursus maakt in de gratis account van Thinkific.

Zo'n mini cursus is de ideale manier om van de grond te geraken met je online cursus plannen. Bovendien is het de best mogelijke lead magnet voor je (latere) betalende online cursus(sen). Want jawel, het is belangrijk dat je droomklant de klik voelt met jou als persoon, expert en trainer. Dat kan het allerbeste met je eigen mini cursus!

Iets voor jou? Schrijf je dan zeker in. Het is gratis, je hebt niets te verliezen.

Wat komt aan bod?

 • Mini cursus opzetten

  Ik ga je leren hoe je je eigen mini cursus kan opzetten in de gratis account van Thinkific. Niet alleen het technische aspect komt aan bod maar ook hoe je mini cursus structureert, met name de modules en de lessen.

 • Sales page

  Ik leer je ook hoe je een to-the-point sales page kan opzetten in de gratis account van Thinkific. Bovendien begeleid ik je ook hoe je het verhaal schrijft voor de sales page van je mini cursus.

 • Checkout en automatisaties

  Vanaf de sales page heb je knoppen die doorlinken naar de checkout. Hier kunnen deelnemers inschrijven voor je gratis mini cursus door hun e-mail, voornaam en achternaam achter te laten. Vervolgens loopt alles automatisch. Ik leer je hoe je de automatische e-mails opzet met daarin de log-in gegevens die je deelnemer ontvangt na een succesvolle inschrijving. Je deelnemer kan dus meteen starten en er is geen manueel werk van jouw kant vereist. Handig toch?

Wat zeggen anderen?

β€œIk was zo trots dat ’t gelukt was: een online cursus die er eindelijk professioneel uit zag en een heldere , uitnodigende plek om die – met werkende betaallink – te verkopen. Elke heeft me met haar online cursus niet alleen stap voor stap doorheen dit proces begeleid, maar stond ook altijd klaar wanneer ik vast liep. Het voelde veilig genoeg om alles te mogen vragen, ze hielp me iedere keer weer op weg. Dankjewel Elke!”

Voor wie is deze gratis mini cursus bestemd?

 • Je wil je eigen online cursus maar speelt het liever op safe door er niet teveel geld en tijd in steken bij de opstart

 • Je zoekt een gebruiksvriendelijk leerplatform, zowel voor jezelf als je droomklant. Een online leerplatform waarmee je op een laagdrempelige manier kan starten om later op te schalen en te groeien

 • Je wil je eigen gratis mini cursus als lead magnet voor je (latere) betalende online cursus(sen)

 • Je wil experimenteren met het maken van een online cursus zonder dat dit veel geld en tijd kost. Dit kan dus met de gratis account van Thinkific, hetgeen aan bod komt in mijn mini cursus

 • Je wil je eigen online cursus maar ziet op tegen de technische shizzle en het daarbijhorende opzoekwerk.

Klaar om je mini cursus op te zetten? Zonder dat het je iets kost?

Veelgestelde vragen

 • Hoelang heb ik toegang tot deze gratis mini cursus?

  Je hebt 3 maanden toegang. Ik raad je aan om de modules in te plannen in je agenda. Ik zet je op weg met een handige planning sheet.

 • Hoe krijg ik toegang tot deze gratis mini cursus?

  Simpel, je klikt op één van de knoppen op deze sales page en je komt uit op de checkout. Vul je e-mail, voornaam en naam in. Schrijf je in en je ontvangt meteen de log-in gegevens in je inbox. Je kan dus meteen starten.

 • Duurt het exact 5 weken om deze mini cursus te doorlopen?

  De 5 weken is een leidraad. Het kan in 5 weken maar alles hangt af van jouw agenda en het tempo waarop je leert. Je kan dus meer of minder tijd voorzien.

 • Moet ik iets installeren om deze gratis mini cursus te volgen?

  Dat is niet nodig. Het enige dat je nodig hebt is een internetconnectie. Je kan de mini cursus bekijken op een computer, laptop, tablet of smartphone.

In 5 weken je eigen mini cursus in de gratis account van Thinkific!

I love Thinkific

Ik ben dus die hard fan van Thinkific. Dit all-in-one online learning platform laat je toe om een leuk, impactvol, gebruiks- Γ¨n onderhoudsvriendelijk online learning platform te bouwen. Je hoeft geen IT kennis te bezitten!Β 

Benieuwd? Klik op het logo en maak alvast je gratis account aan (*).


(*) Thinkific doet regelmatig updates, ook aan de gratis account. Zo heeft Thinkific recent de gratis account gewijzigd van drie online trainingen naar één online training. Het goede nieuws is dat ze niets wijzigen aan bestaande accounts. Reden temeer dus om die gratis account al aan te maken. Je hebt niets te verliezen. Klik hier.