Hoe vertaal je de kennis in je hoofd naar een online cursus?

Jij weet perfect hoe jij je klant 1-op-1 kan helpen. Maar sinds je besloot om een online cursus te maken, blijf je in cirkeltjes draaien. Want hoe krijg je nu in godsnaam al die waardevolle kennis en expertise vanuit je hoofd naar je online cursus? En dat op een logische èn gestructureerde manier? 😩

Herkenbaar? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Stel je nu eens voor

Stel je voor dat je stap-voor-stap leert hoe je online cursus te structureren. Met impact, op een manier die ervoor zorgt dat je deelnemer moeiteloos het einde haalt en leert waarvoor die zich inschreef.

Het allermooiste als je dat bereikt? Het resulteert in gelukkige klanten die terug komen voor meer. Het resulteert in gelukkige klanten die anderen vertellen hoe je online cursus hen vooruit geholpen heeft. Het resulteert in gelukkige klanten die andere klanten met zich meebrengen.

Ben je daar naar op zoek? Weet dat er 2 manieren zijn waarop ik je kan verder helpen. Leer je het beste op jezelf? Dan is mijn doe-het-zelf online training iets voor jou (klik hier). Heb je graag wat hulp? Dan kan je ook voor mijn 1-op-1 workshop kiezen. Meer weten? Lees dan zeker verder.

Zeg hallo tegen mijn 1-op-1 workshop, inclusief mini training

Heb je zojuist meerdere keren 'ja' geknikt? Dan is mijn 1-op-1 workshop iets voor jou! Deze 1-op-1 workshop komt samen met een online cursus.

Het start allemaal met een voorbereidende opdracht. Zo ga je de structuur creΓ«ren van je online cursus. De opdracht vind je, samen met de nodige instructies en mini-training, in mijn online CHECKPOINT.

In de mini training leer je stapsgewijs hoe je aan de slag kan met de opdracht. Die opdracht bespreken we daarna tijdens de 1-op-1 workshop (1,5u) waar ik je de nodige feedback geef.

Je staat er dus niet alleen voor want ik begeleid je stap voor stap! Zo is de ijzersterke en impactvolle structuur van je online cursus een feit op het einde. Iets voor jou?

Dit krijg je allemaal

 • VOORBEREIDENDE OPDRACHT

  Je start met een concrete opdracht, namelijk het invullen van de OUTLINE sheet. Ik heb deze excel sheet zelf gemaakt en gebruik die altijd. Het is een handige houvast die je doet nadenken over al het belangrijke omtrent je online cursus. Van daaruit ga je de weg uitstippelen om je deelnemer tot op het einde van je cursus te krijgen. Op een logische, gestructureerde en activerende manier, ga je je deelnemer leren wat die wil leren. Je kan mijn OUTLINE sheet trouwens ook gebruiken voor je toekomstige online trainingen. Extra handig is dat de OUTLINE sheet eveneens de basis is voor het maken van je cursusmateriaal. Het gaat je heel wat tijd besparen.

 • MINI TRAINING

  Geen voorbereidende opdracht zonder de nodige instructies en mini training. Aan de hand van korte video's en instructies toon ik jou hoe je stap-voor-stap aan de slag gaat met de OUTLINE sheet. Ik vertel je ook hoe ik de OUTLINE sheet invulde voor deze training. Handig want zo heb je meteen een concreet voorbeeld. De mini training vind je, samen met de opdracht, terug in de online CHECKPOINT. Hiertoe heb je onbeperkt toegang zodat je hier steeds op kan terugvallen. Van zodra je ingeschreven bent, kan je meteen starten!

 • 1-OP-1 ONLINE WORKSHOP (1,5u)

  Van zodra je voorbereidende opdracht af is, kan je deze opladen in de online CHECKPOINT. Tijdens onze online 1-op-1 workshop (deze vindt plaats via ZOOM), krijg je mijn feedback. Wat zit al goed? Wat kan nog beter? Op het einde van de workshop is de ijzersterke structuur van je online training een feit. Je krijgt van mij ook de replay zodat je alles nog eens op je gemak kan herbekijken.

Wat zeggen anderen?

β€œDe workshop heeft me rust en overzicht gegeven. Ik kreeg inzicht in hoe ik een online training kan opbouwen en hoeveel van mijn kennis ik erin kan stoppen. Er was ook een handige outline sheet die je kan invullen. Dus bij elke nieuwe en geniale inval die ik heb, kan ik dit gaan aftoetsen aan de hand van deze outline sheet. De opbouw, de inhoud, de opdracht,... het sluit allemaal zo fijn op elkaar aan zodat je zonder het te beseffen tot de essentie geraakt en bezig kan zijn met wat je te doen hebt. Ik kan deze workshop zeker aanraden wanneer je een online training wil maken of wil lanceren.”

Kindercoach

Vicky Nuyts

Dit komt aan bod in de mini training

 1. 01
  • Hallokes πŸ‘‹πŸ»

  • Wat verwacht je?

  • Tip

 2. 02
  • πŸŽ₯ Wat gaan we doen?

  • πŸŽ₯ Hoe ga je aan de slag met de OUTLINE sheet?

  • β–· Hoe bedenk je een naam?

  • β–· Hoe bedenk je een tagline?

  • πŸ‘‰πŸ» What's next?

 3. 03
  • Wat gaan we doen? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

  • πŸŽ₯ Hoe maak je een knaller OUTLINE?

  • πŸŽ₯ Hoe ga je aan de slag met je OUTLINE sheet?

  • Als den Benjamin het zegt...

  • Laad je OUTLINE sheet op

  • πŸ‘‰πŸ» What's next?

 4. 04
  • Een woordje van dank πŸ’›

  • Mag ik jouw feedback πŸ™πŸ»

  • Wil je meer in de diepte duiken? 🀿

Aan het einde van deze workshop heb je...

 • Nagedacht over alle belangrijke zaken aangaande je online cursus. Het is namelijk niet aangeraden om meteen te starten met het uitwerken van je structuur. Eerst moet je voor jezelf helder hebben wat je wil bereiken met je online cursus. Als dat allemaal in je OUTLINE sheet zit, is je fundering gelegd. Nu is het tijd om structuur te creΓ«ren

 • Een ijzersterke structuur zodat je een impactvolle online training kan maken. Je weet nu hoe je op een logische, gestructureerde Γ¨n activerende manier je deelnemer doorheen je online cursus kan loodsen, tot op het einde, je leerdoel

 • De werkwijze onder de knie waarmee je vanaf nu aan de slag kan gaan met je online trainingen. Vaarwel gokwerk, overwhelm en getwijfel!

 • Een handig overzicht van alle type lessen die je wil integreren in je online cursus zodat je doelgericht aan de slag kan met het uitwerken van je cursusmateriaal (hoe je dit doet, komt niet aan bod in deze online training)

Wat zeggen anderen?

β€œDe workshop is een heel waardevol programma. Mijn cursus heeft echt vorm gekregen. Wanneer je een cursus ontwikkelt, bekijk je het te weinig vanuit het perspectief van je klant. Tijdens deze workshop word dit wel gedaan. Dit gaf heel waardevolle inzichten waardoor ik veel geschrapt heb in mijn cursus en de volgorde veel logischer werd. Dankzij de opdracht zet je echt stappen. De grote lijnen zijn nu vastgeklikt en uitgeschreven. Het grootste en moeilijkste werk hebben we samen gedaan. Bedankt Elke!”

Facelift je Beauty Business

Fran Bekker

Enkele praktische vragen

 • Hoelang duurt de 1-op-1 workshop?

  De workshop duurt 1,5u. Op basis van onze agenda's kiezen we een tijdstip dat past. De workshop vindt plaats via Zoom.

 • Hoelang heb ik toegang tot de CHECKPOINT?

  In de online checkpoint vind je de opdracht en de mini training. Je hebt onbeperkte toegang. Je kan eender wanneer inloggen en verder doen, of later enkele zaken herbekijken als je een opfrissing nodig hebt.

 • Hoeveel tijd moet ik voorzien voor de opdracht?

  Moeilijk om in te schatten want alles hangt af van waar jij al staat in jouw online training avontuur. Daarnaast werken we allemaal op een ander ritme. Om je een indicatie te geven, voorzie toch minstens 1 dag om de mini training te volgen en om aan je opdracht te werken.

 • Ik heb al online trainingen gelanceerd. Maakt dat uit?

  Het maakt totaal niet uit waar je staat in je online training avontuur. Het concept werkt voor iedereen en je gaat er genoeg uithalen ongeacht of je al gestart bent met online trainingen, of nog niet.

 • Maakt het uit welk leerplatform ik gebruik?

  Het maakt niet uit welk leerplatform je gebruikt, of wil gebruiken. De workshop focust op de strategie, alsook de processen & tools om sneller op je doel te geraken. Het technische aspect van online trainingen komt niet aan bod.

 • Hoe kan ik betalen?

  Je kan betalen via Bancontact, Ideal, credit card, Paypal en meer. Bij een succesvolle betaling krijg je 3 e-mails: 1) de bevestiging dat je bestelling succesvol is (inclusief factuur), 2) de bevestiging van je inschrijving Γ¨n 3) je log-in gegevens voor de CHECKPOINT (waar je de opdracht en mini training vindt).

 • Krijg ik een factuur?

  Je krijgt automatisch een factuur bij een succesvolle betaling. Deze kan je downloaden in de bevestingse-mail.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je hebt nog geen of al enkele kleine stappen gezet

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je hebt zin om eindelijk de koe bij de horens te grijpen en er werk van te maken

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Je doet het niet graag alleen en wil graag mijn hulp om je bij te sturen in je online training avontuur

 • Je weet wat je wil en dat zijn online trainingen die je kan aanbieden aan je klanten. Het komt er maar niet van omwille van verschillende redenen: gebrek aan tijd, twijfel en het bijhorende uitstelgedrag, overmand door overwhelm want 'waar begin ik?'. Tijd om hier komaf mee te maken. Je wil doorzetten en knallen met jouw online trainingen

Jouw tijd om te schitteren
met jouw online trainingen!

Hallo, ik ben Elke, jouw trainer!

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dΓ¨ klik voelt met jou als persoon, expert Γ¨n trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen Γ¨n het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Last van deze belemmerende gedachten?

 • Ik heb geen budget voor deze workshop

  Bezie het als een investering. Want dat is het ook. Het is een investering in... passieve inkomsten. Al eens uitgerekend hoeveel online trainingen je moet verkopen om je investering terug te verdienen? Gegarandeerd dat je dit in no-time hebt terug verdiend! Bovendien is de prijs inclusief 21% btw. De eigenlijke investering is NOG lager (als je ondernemer bent en de BTW kan recupereren). Ben je een Nederlandse ondernemer? Dan wordt de BTW automatisch verlegd op de check-out. Oh ja, je kan zelfs betalen in 2 of 3 termijnen.

 • Lijkt me interessant, maar ik heb er geen tijd voor...

  I know. Dè uitdaging waar de meeste ondernemers mee worstelen. Ook ik. En net daarom is dit dè perfecte oplossing. Je gaat op heel korte tijd heel grote stappen zetten. De workshop kan je in je agenda blokkeren. En voorzie ineens ook wat tijd om aan je opdracht te werken. Je gaat er geen spijt van krijgen!

 • Ik leer beter op mezelf. Kan het ook zonder workshop?

  Ik bied dit eveneens aan zonder workshop. Je gaat dan zelf aan de slag met de opdracht en de mini training. Klik hier voor meer info.

Wat zeggen anderen?

β€œDe bijhorende opdracht verplicht je om echt tijd in te roosteren om grondig te reflecteren. De mini training video's die bij de opdracht horen, zijn zeer behapbaar. Alles is mooi geordend en overzichtelijk. De aanpak is gestructureerd. Elke is een super goede coach die erg veel input en waarde geeft tijdens de workshop. Ze geeft vertrouwen en houvast. Ze is erg zorgzaam en betrokken, een topwijf! ”

Van stress naar veerkracht

SΓ©verine Van De Voorde