Hoe maak je een
goede online cursus?

Wil jij een online cursus maken? Zelfs meer dan één? En wil je meteen het MAXIMUM halen uit je online cursussen?

TIP: bekijk het dan als een online training business. Want dat is het ook! πŸ€“

Hoe je jouw online training business kan runnen, verklap ik je in deze mini training. Maar wacht even... niet zomaar 'runnen' hè... Ik leer je jouw online training business runnen... like a PRO!

Aan de hand van mijn 7P-plan neem ik je mee op pad. Het wordt leerrijk Γ¨n leuk!

Iets voor jou? Twijfel niet langer, want ik beloof je dat je heel wat stappen kan zetten in jouw online training avontuur!

Ik beloof je dit

 • Het is enorm leerrijk

  Mijn ultieme doel met deze mini training is om jou iets te leren. Aan de hand van mijn 7P-Plan neem ik je mee op pad. Stap-voor-stap kom je meer te weten over hetgeen je nodig hebt om een succesvolle online training business te runnen. Want het is een business, en ik raad je ook aan om het zo te bekijken.

 • Het gaat je inspireren

  Naast het feit dat je enorm veel gaat leren, kan je ook heel wat inspiratie opdoen. Want misschien wil jij zelf ooit ook wel een mini training lanceren? Je ziet trouwens ook wat de voordelen zijn van een leerplatform. Ikzelf gebruik Thinkific. Je gaat dus zelf ervaren hoe leuk Γ¨n gebruiksvriendelijk het kan zijn voor je eigen deelnemers.

 • Het neemt niet veel
  van je tijd

  Deze mini training neemt maar een uur van je tijd. En op dat uur ga je enorm veel leren! Tip: blokkeer je agenda. Dit is jouw uur! Een uur waarop niemand je kan storen zodat jij verder kan bouwen aan je online training business. Er zitten ook verschillende opdrachten in (in de vorm van worksheets). Nadat je de mini training doorlopen hebt, kan je - op je eigen tempo - de opdrachten uitvoeren. Je kan er uiteraard ook doorheen de mini training mee aan de slag. Reken dan wel iets langer dan een uur.

 • Het gaat leuk worden

  Ik heb mijn best gedaan om er, naast leerrijk, ook iets leuk van te maken. Op mijn eigen manier natuurlijk. Maar ik hoop uiteraard dat jij het ook leuk vindt. Zo kan je tal van worksheets vrijspelen doorheen de online training. Er is een leuke quiz. En ik ga ook mijn best doen om je te motiveren tot het einde. Je gaat ook een dansende alpaca kunnen spotten! Benieuwd naar meer? Schrijf je snel in.

 • We steunen elkaar

  Om het helemaal leuk te maken, heb ik er ook een dansende alpaca in verstopt. Als je die spot en post, dan maak ik reclame voor jou en je online training (plannen). Zo kunnen we elkaar steunen als ondernemers. Een win-win situatie.

 • Ik ga je aan het werk zetten

  Doen is leren zeg ik altijd. Dus geen mini training zonder opdrachten. Doorheen de mini training kan je tal van worksheets vrijspelen. In totaal krijg je 7 opdrachten van mij die je kan downloaden en afprinten. Doe je dat, dan kan ik je garanderen dat je heel wat grote stappen kan zetten in je online training avontuur.

Dit ga je leren

  1. All right! You're in! πŸ™ŒπŸ»

  2. Welkom πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

  3. πŸ‘©πŸΌβ€πŸ« Hoe werkt het 7P-plan?

  4. πŸƒ Speel de worksheets vrij

  5. πŸ¦™ Zoek de dansende alpaca

  6. πŸ‘‰πŸ» Waarover gaat jouw online training?

  1. πŸŽ₯ 1 - PLAN

  2. πŸŽ₯ 2 - PLAATS

  3. πŸŽ₯ 3 - PRIKKEL

  4. πŸŽ₯ 4 - PROEF

  5. πŸŽ₯ 5 - PIMP

  6. πŸ‘©πŸΌβ€πŸ« 6 - PITCH

  7. β„Ή Meer info over Plug & Pay + Shopify Lite als check-out

  8. πŸ‘©πŸΌβ€πŸ« 7 - PAUZE

  1. 🎰 Quiz time

  2. ‡️ Download de worksheets

  3. πŸ¦™ ALPACA alert

  4. Wil je meer in de diepte duiken? 🀿

Over deze cursus

 • €27,00
 • 18 lessen

Wat zeggen anderen?

β€œDeze training was heel duidelijk, het geeft een goed overzicht van alles wat erbij komt kijken om een online training te maken. En dat is veel! Het was ook een leuke mini training om te volgen. ”

β€œIk vond het heel duidelijk, interessant en afwisselend. Handig ook met de downloads na elk onderdeel. Het geeft zeker zin om ook een training te maken!”

β€œWaaw, wat een interessante mini training! Zoveel waarde dat je op een uurtje kan capteren. En echt heel tof en origineel gebracht. Op deze manier heb ik nog geen cursus gevolgd. Merci voor alle tips en info, Elke!”

Ik ben Elke, en ik help je graag!

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dΓ¨ klik voelt met jou als persoon, expert Γ¨n trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen Γ¨n het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Wat zeggen anderen?

β€œIk was aangenaam verrast! Ik vond het een zeer waardevolle cursus. Er zat enorm veel in. Je hebt ook duidelijke worksheets waarmee je aan de slag moet en tot slot een quiz om nog eens goed na te gaan of je alles wel doorhebt.”

Heb je vragen?

 • Hoe kan ik inschrijven?

  Je klikt op één van de knoppen op deze pagina en komt uit op de check-out. Na een succesvolle betaling, ga je meteen de nodige e-mails krijgen zodat je kan inloggen en kan starten. Niets ontvangen? Check dan zeker even je spam.

 • Hoelang heb ik toegang tot de mini training?

  Je hebt één jaar toegang tot de mini training. De toegang vervalt automatisch na één jaar. Je kan uiteraard de worksheets downloaden en printen om er daarna nog aan verder te werken.

 • Heb je vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op [email protected] en we bekijken het samen even.