Droom je al langer van je eigen online training?

En wordt 2021 hèt jaar waarin je deze droom werkelijkheid gaat maken?

Dan is de "Start-To-Thinkific" Bundel ideaal voor jou! Met deze bundel krijg je toegang tot - hou je vast - 2 online trainingen, The Canva Template Library èn mijn gloednieuwe Thinkific Lovers Community.

Bovendien kan je deze bundel met korting aankopen! Benieuwd naar meer? Scroll verder en je ontdekt er alles over!

Say hi to the
"Start-To-Thinkific" Bundel.

Dè all-in-one bundel waarmee je snel en gemakkelijk je online learning plannen eindelijk waar kan maken!Bovendien krijg je levenslang toegang tot mijn gloednieuwe Thinkific Lovers Community!

De enige community in België en Nederland waar je kan connecteren met mij en andere Thinkific liefhebbers.

Dit is dus àllemaal voor jou!

 • ONLINE TRAINING: Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific? (waarde € 199).

 • ONLINE TRAINING: Hoe schrijf je de perfècte sales page in Thinkific? (waarde € 199).

 • TEMPLATES: The Canva Template Library (waarde € 29).

 • COMMUNITY: De Thinkific Lovers Community (waarde € 19/maand).

 • Totale waarde: € 655 (inclusief 21% btw)

 • Met 35% korting: € 427 (inclusief 21% btw))

Ik ben Elke, en ik help je graag!

Authentiek ondernemen... Of anders gezegd, ondernemen op jouw eigen, unieke manier. Een manier die bij je past. Het is wat mij betreft hèt geheim van succes als ondernemer.

En diezelfde authenticiteit is eveneens de sleutel tot succesvolle online trainingen.

Want... online trainingen zijn persoonlijk! Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die dè klik voelt met jou als persoon, expert èn trainer. Het is belangrijker dan de prijs. Het is belangrijker dan de bonussen die je geeft. En het maakt al helemaal niet uit waar je conculega’s mee bezig zijn. Jouw droomklant wil jou!

Jouw droomklant kiest voor jou en je online trainingen omdat die weet dat jij kan helpen. Jij kan het leven van je droomklant veranderen. Die voelt dat gewoon. Omdat jij dat uitstraalt. Omdat jouw online trainingen maar één doel hebben en dat is HELPEN. Helpen is jouw dieperliggende missie.

Door die authenticiteit door te trekken in jouw strategie, online trainingen èn het proces errond, wordt zelfs verkopen moeiteloos. Geen opdringerige toestanden. Jij kan jouw online trainingen in de markt zetten op een manier die bij je past. Waar jij je goed bij voelt.

Hoe start je hieraan? Ik leer je graag hoe.

Elke Van den Eynde

Zit je nog met vragen?

 • Hoe werkt het praktisch?

  Van zodra je bent ingeschreven, heb je onmiddellijk toegang tot de 2 online trainings, The Canva Template Library èn de Community. Je kan dus meteen starten.

 • Zijn de prijzen inclusief btw?

  Ja! De prijzen zijn inclusief 21% btw. Je krijgt een factuur bij een succesvolle betaling.

 • Kan ik betalen in meerdere schijven?

  Voor deze bundel kan je eventueel betalen in 2 schijven. Je kan hiervoor opteren op de check-out pagina. Alles verloopt daarna automatisch.

 • Hoeveel tijd moet ik rekenen om de 2 online trainingen te doorlopen?

  Alles hangt af van jouw agenda en de hoeveelheid materiaal dat je al hebt klaarliggen. Maar reken zeker een dag of enkele dagen. Belangrijk is dat je het op je eigen tempo doet. Het moet vooral leuk zijn. En dan wil je jezelf niet te hard onder druk zetten. In het begin zal het wat meer van je energie vragen. Daarna gaat het een stuk gemakkelijker gaan.

 • Hoelang heb ik toegang tot de online trainings, de library en de community?

  Je hele leven! Je kan eender wanneer inloggen en verder doen, of later enkele zaken herbekijken als je een opfrissing nodig hebt.

 • Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden? Bv voor Thinkific?

  Alles hangt af in welke account van Thinkific je werkt. Is dit de gratis account van Thinkific? Dan is dit inclusief hosting & SSL. Je hebt zelfs geen domeinnaam nodig. Met deze gratis account kan je perfect lanceren. Het is volledig operationeel. Als je extra features wil, dan heb je mogelijks een upgrade nodig. Ik toon je hoe maar het is niet noodzakelijk en het is je eigen keuze.

 • Ik heb nog geen Thinkific account. Is deze training dan iets voor mij?

  Zeker en vast! Als onderdeel van de bundel heb je toegang tot de online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific?". Hier leer je dus hoe je alles goed zet. Heb je wel al een Thinkific account? Dan helpt deze bundel jou om alles naar het volgende niveau te tillen. Zeker met de Thinkific Sales Page Blueprint waar je leert hoe je een converterende en impactvolle sales page maakt en schrijft.

 • Ik heb een andere online learning platform. Is deze online training dan iets voor mij?

  Helaas niet aangezien dit specifiek over Thinkific gaat. Maar wellicht kan ik je helpen op een andere manier. Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Ga jij mijn account en sales page voor mij klaar zetten?

  Ik ga niet voor jou persoonlijk aan de slag maar ik toon je wel aan de hand van deze hands-on en leuke online training hoe je dit alles stap-voor-stap doet. Zit je ergens vast? Je kan me steeds vragen stellen tijdens de online training. I have your back!

Wat zeggen anderen?

“Enkele maanden geleden heb ik mijn eerste online trainingen gemaakt, aan de hand van Elke's online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific". Ik volgde recent nog haar extra online training de "Thinkific Sales Page Blueprint" om via mijn sales page meer inschrijvingen te krijgen voor mijn online trainingen. Op basis van Elke haar instructies heb ik mijn sales pages gebouwd. Mijn sales pages zijn af en die zijn top gewoon! Ik raad iedereen de online trainingen van Elke aan! 🤩”

Zaakvoerder van De Salon Planner

“"Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific?" is een duidelijke en heldere online training, waarbij je stap voor stap meer leert over Thinkific. Als je de stappen volgt kom je automatisch bij jouw gewenste eindresultaat uit. Het is een luchtige cursus die zelfs voor een leek zoals mij, heel aangenaam te volgen is. Maar wat ik zeker een pluspunt vind: de support die je krijgt van Elke! Zij heeft mij super goed geholpen wanneer ik vragen had! Een schoolvoorbeeld van klantvriendelijkheid! Ik ben zo blij dat ik voor Thinkific gekozen heb, en terecht ben gekomen bij deze cursus.”

Diëtiste & Sanacoach

“De online training "Hoe bouw je je online learning platform in Thinkific" omvat een heel duidelijk stappenplan en neemt alle stress van alles zelf uit te zoeken weg. En de service nadien via mail is de kers op de taart. Bedankt!”

Logopedist & podcast Radio Mama

Zit je toch nog met vragen?

 • Heb je nog enkele vragen die je graag eerst met mij wil afstemmen?

  Dat kan uiteraard! Stuur me een e-mailtje op hello@teacheroes.be en we bekijken het samen even.

Yes! 2021 wordt mijn jaar!

Eindelijk worden mijn online learning plannen werkelijkheid!